Payfix Para Çekme Sorunu

5 gün önce

Payfix'ten banka hesabıma para çekimi yapamıyorum. Bankanız geçici bir süreliğine para çekme işlemine kapalıdır lütfen diğer bankalarınızdan deneyiniz diyor onu deniyorum yine olmuyor. Mağdur oluyoruz. Bir an önce sorunun çözülmesini rica ediyorum madem çekim yapamayacağız Payfix'i neden kullanıyoruz

PayFix Logo
5 gün önce

Değerli Müşterimiz, İşleminiz ile alakalı detaylı bilgiyi sisteme kayıtlı mail adresinizden [email protected] adresine mail atmanızı rica ederiz. Mailiniz ilgili birim tarafından incelenip, tarafınıza mail üzerinden dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla

PayFix Logo
2 gün önce

Değerli Müşterimiz, Sorularınız ve talepleriniz için (0850) 455 11 11 numaralı çağrı merkezi hattımızdan, websitemizdeki canlı destek butonundan bize ulaşabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla

Payfix Para Çekemiyorum Lütfen Yardım

14 saat önce

PayFix'e para çekeceğim zaman bu banka geçici olarak hizmete kapalıdır diyor. Bu ne saçma bir şey, sinir krizi geçiriyorum resmen. Teknoloji bu kadar gelişmişken böyle geride olması garip. Ayrıca normal banka hesabımdan PayFix'e para gönderiyorum, sorun yok. Aynı banka hesabıma PayFix'ten para ataca...

PayFix Para Çekim İşlemi

4 gün önce

06.10 saatinde Payfix hesabımdan banka hesabıma para çekimi işlemi gerçekleştirdim. 6 saat geçmesine rağmen hala banka hesabıma para geçmemiştir. Bu durumdan dolayı şu anda mağdurum. İstenilen mail adresine mail attım ama otomatik mail cevabı ile cevap veriyorlar.

2 Yorum

Serhat

İki gündür para çekemiyorum. 2 farklı banka hesabım var ikisi de olmuyor böyle ismi olur belki acil bir ihtiyacımız var

Fetih

Knk en mantıklısı savcılığa şikayet etmek ben ödeme yapamıyorum aldım ekran kayıtlarını gideceğim vereceğim tazminat davası açacağım bir daha aynı sorunu kimseye yapmazlar

PayFix Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı