Payfix Ödeme Hesaba Geçmiyor

25 Mayıs

Payfix hesabıma fatura ödemek için para yatırdım ama saatlerdir hesabıma geçmedi, saatlerdir canlı desteğe yazıyorum cevap vermeden kapatıyorlar. Telefonla müşteri hizmetlerini arıyorum 10 dakika müzik dinleyip kapanıyor. Bunlar yüzünden faturamı ödeyemedim şimdi faiz ve açtırma bedeli 220 TL fazla ödemek zorundayım

PayFix Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 32 dk
PayFix Logo
25 Mayıs 12:31
Furkan
29 Mayıs 12:46

Hiçbir çözüm olmadı sadece 220 TL zarara girdim sizin yüzünüzden.

PayFix Logo
30 Mayıs 10:22

Değerli Müşterimiz, 0850 455 11 numaramız üzerinden tarafınız ile iletişime geçilmiş ancak sizlere ulaşılamamıştır. Müsait olduğunuz zaman diliminizi bizlerle paylaşmanız durumunda tarafınıza dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

Payfix Hesabına Yansımayan Para

23 Ağustos

Payfix hesabıma saat 23.08.23 tarihinde 00:45'te Yapı Kredi Bankası'ndan 238 TL para gönderimi yaptım. 18 saat geçti ve hala hesabıma yansıyan bir şey olmadı. Bankayı aradığımda Payfix hesabına gönderildiği söylendi ve bekleyenler arasında olmadığı belirtildi. Dekont çıkarıldığı halde Payfix hesabım...

Yapı Kredi Hesabımdan PayFix'e Para Geçmedi

23 Ağustos

Yapı Kredi hesabımdan Payfix hesaba para geçmedi. Gece saat 01:12'de 204 TL para gönderdim, hesabıma düşmedi. operasyon@Payfix'e e-mail attım, gene çözülmedi. Canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum. Kimse cevap vermiyor. Belki 1 saat bekledim, yardımcı olur musunuz?

Payfix Para Hesabıma Geçmedi

20 Temmuz

Payfix e 250 TL yatırım yaptım. 20 Temmuz 2023 saat 01.53 de hesabıma geçmedi. Otomasyon kaynaklı sorun var dediler geçecek dendi ama. Hala geçmedi. E...

PayFix Hesaba Havale Geçmedi

19 Temmuz
"Teşekkürler ilginizden dolayı sadece güncellenme söz konusu olduğunda onarım çalışması mesaj il bilgilendirirseniz sevinirim."

0 Yorum

PayFix Şikayetvar üye markasıdır