PayFix O Ara Transferi Bilgim Dışında

1 hafta önce

Hesabıma para transferi yapıyorum ancak hesabıma gelir gelmez hesabımdan farklı kişi adına çekim yapılıyor ve bu işlem için yazdığımda 3. Kişiler ile bilgi paylaşımı söz konusudur. demektedir. Ben öyle bir şey yapmadım ancak böyle sorunla karşılaşıyorum ve yardımcı olunmuyor

PayFix O Ara Transferi Bilgim Dışında
PayFix Logo
1 hafta önce

Değerli Müşterimiz, İşleminiz ile alakalı detaylı bilgiyi sisteme kayıtlı mail adresinizden [email protected] adresine mail atmanızı rica ederiz. Mailiniz ilgili birim tarafından incelenip, tarafınıza mail üzerinden dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla

Payfix Onaysız Hesap İle Paramı Aldılar

1 gün önce

Benim adıma benim ismimle hesap açıp benim hakkım olan alacaklı olduğum 8 bin tl nakiti "148751***" Payfix numaralı şahıs almıştır. Kontrol ederseniz o şahısın adı soyadı bilgileri benim bilgilerimle aynı ancak Payfix numarası farklı ve onaysız daha. Ama benim orijinal Payfix hesabım onaylı olan "1...

4 gün önce

Payfixte mevcut bakiyemde ₺300 vardı. 2500 lira da sonradan geldi. Yani bugün 2.500 lira geldi hesabıma. Fakat çekim yapılmış 2800 lira hesabından alınmış gibi gözüküyor Ve bu işlemi ben yapmadım benimle izinsiz bir işlem gözüküyor ve bu benim bilgim dışında yapılan bir şeydir ben yapmadım. Acilen m...

PayFix Hesaptan Başkası Tarafından Para Gönderilmesi

6 gün önce

Merhaba iyi günler Payfix hesabımdan 13/09/2023 saat 21:58'de Ö**** T**** adlı şahısa benim bilgim ve haberim olmadan hesabındaki tüm tutarın 23,635 TL'nin başka biri tarafından ele geçirilip gönderildiğini büyük bir üzüntü içerinde fark etmiş bulunmaktayım. Bu işlem benim tarafımdan değil şüpheli b...

7 Yorum

Davut

Bana ulasirmisn ben mahkemeye vereceğim bu şahsı da Payfix de seninde görüntü var aynı kişi beraber verelim

Davut

Benim de şu an bloke edildi şimdi CİMER den şikayet edeceğim senin benim aynı kişi

Burak

Yok çözülmedi hesabım kapatıldı üstüne bir de bloke edildi

Davut

Senin sorun çözüldü mü aynı sorun aynı şahıs benimde sabahtan beri bekliyorum geri dönüş olmadı

Davut

Senin sorun çözüldü mü benim hala geri dönüş olmadı

Davut

Aynı kişi aynı sorun bunlar ne yapmaya çalışıyor

Davut

Aynı şekil aynı kişiye benimde iznim olmadan para gitti geri iadesi için mail yazdım

PayFix Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı