Payfix Fatura Ödeme Yaptım Ama Ödenmedi Gözüküyor

21 Eylül

Payfix fatura ödeme yaptım ama ödeme görünmüyor. Para hesaptan düşmemesine rağmen. Vodafone ® faturam ödenmedi gözüküyor. Arıyorum mail atıyorum. Sorunun giderilmedi. Paramın geri iade edilmesini istiyorum. Hattım kısıtlamaya girecek. Bir an önce çözüm bulunsun.

PayFix Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 11 sn
PayFix Logo
21 Eylül 12:23

Değerli Müşterimiz, İşleminiz ile alakalı detaylı bilgiyi sisteme kayıtlı mail adresinizden [email protected] adresine mail atmanızı rica ederiz. Mailiniz ilgili birim tarafından incelenip, tarafınıza mail üzerinden dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla

21 Eylül 12:26

Gönderdim ödeme yapıldı diyor ama ödenen bir fatura yok

PayFix Logo
21 Eylül 15:07
21 Eylül 15:08

Mağduriyetim giderildi teşekkürler

PayFix'e Gönderdiğim Para Hesabıma Geçmiyor

Gül
7 saat önce

Payfix hesabıma 26 Kasım'da para gönderdim ancak hesabıma geçmedi. Hâlâ müşteri hizmetleri telefonlara cevap vermiyor, maillere dönüş yapılmıyor. Ne zaman dönüş yapmayı planlıyorsunuz? Dekont paylaştım, mail attım ancak canlı destek çözüm odaklı değil, sürekli maile yönlendiriyor.

Payfix Evlilikten Doğan Kimlik Değişimi

Şebnem
9 saat önce

Uzun zamandır Payfix kullanımı yapmaktayım evliliğimden doğan sebepten ötürü kimlik değişimim oldu. Fakat 1 haftadır mail atmama rağmen soyadımda hala değişim yapılmadı. Bankam üzerinden Payfix hesabıma para aktarıyorum fakat Payfix üzerinden bankama geçiş yapamıyorum bu sebeple bir an önce güncelle...

PayFix Banka Hesabıma Geçmeyen Para

Süleyman
3 gün önce
"Anında gerçekleşmesi gereken işlemim 5saat sonra gerçekleşti bunu için Payfix e çok teşekkür ediyorum."

PayFix Para Aktardım Hesabıma Geçmedi

Fatih
5 gün önce

7 saat önce kendi hesabımdan Payfix hesabıma para aktardım, ancak para hâlâ hesabıma geçmedi. Mail attım, dekontu yolladım ve müşteri temsilcisine yazdım fakat ilgilenen olmadı ve dönüş yapan da yok. Sorunumun derhal çözülmesini talep ediyorum. Lütfen, zor durumda kaldım ve yardımınıza ihtiyacım var...

0 Yorum

PayFix Şikayetvar üye markasıdır