Payfix Bilgi Yenileme Mağduriyeti

12 Eylül 12:10
Ezgi'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Payfix hesabıma giriş sağlayamıyorum. Param askıda kaldı, lütfen yardımcı olur musunuz? Artık şifre GSM yenileme talep ediyorum ama herhangi bir sonuç alamıyorum. 1400888380 Payfix hesap numaram Lütfen hesabıma tekrar erişim sağlamak istiyorum. Rica ediyorum. Bu kadar yavaş geri dönüş sağlamayın.

12 Eylül 14:54

Payfix aylardır bana sorun yaşatıyor bilgilerimi güncellemek için Mail gönderdim şifre yenileme yapmam gerekiyor hesabımda param askıda kaldı ama maile bir türlü geri dönüş olmuyor paramı istiyorum artık Mail gönderdim destek@Payfix ve fraud Mail gönderdim ama geri dönüş alamıyorum lütfen artık yardımcı olun hesap bilgilerim güncellensin şifremi yenilemek için Mail gönderin hesabıma giril yapıp paramı almak istiyorum askıda kalan param için Mail gönderdim bilgilerimi artım geri dönüş bekliyorum lütfen

12 Eylül 12:13 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Hesap durumunuz hakkında bilgi talep etmek için [email protected] adresine mail atmanızı rica ederiz. Mailiniz kontrol edilip, tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla

12 Eylül 15:18

Onlarca Mail gönderdim bilgilerimi güncellemeniz için hesabıma giriş yapamıyorum şifre yenileme talep ediyorum lütfen artık şu maillere bakın mağduriyetimi çözün param askıda kaldı iletişim bilgilerim eski olduğu için şifre yenileyip hesabıma da giremiyorum paramı da hesabıma geri yatırmıyorsunuz lütfen artık

12 Eylül 15:27

Sayın Ezgi B., Talebiniz kontrol edilecek olup, en kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Sorularınız ve talepleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla

12 Eylül 16:23

Değerli Müşterimiz Ezgi B., Talebiniz ile ilgili sizlere mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Mail kutunuzu kontrol etmenizi rica ederiz. Teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

12 Eylül 17:22

Hesabıma giriş yapabildim bilgilerim güncellendi askıda kalan 21.000 TL param var ilgili birimlerinize Mail olarak dekont ve diğer bilgilerimi gönderdim lütfen aciliyetle incelensin hesabıma geri iade edilsin

13 Eylül 09:10

Değerli Müşterimiz, Belirttiğiniz işlem onaylanmıştır. Teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz

13 Eylül 10:45

Teşekkürler