10 Haziran

Paycell hazır limitim 2000 TL'den 200 TL'ye hiçbir şekilde uyarı yapmadan ve haber vermeden düşürüldü. Paycell uygulaması o limiti de Turkcell ® müşterisi olmama rağmen kullandırtmıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda o miktar hazır limitiniz değil, mobil ödeme limiti diyor ama uygulama menüsünde hazır limit olarak gözüküyor. Bu tüketiciyi yanlış yönlendirmeye dayalı dava hakkı veriyor yasaya göre. Sorunum çözülmezse dava yoluna gitmeyi düşünüyorum.

Paycell Logo
10 Haziran 10:33

Paycell Logo
12 Haziran 16:04

Turkcell Paycell Hazır Limit 100 TL Olması

4 gün önce

Turkcell Paycell hazır limit 100 TL olması her ay 2000 2500 TL olan limit bu ay 100 TL saçmalık üstelik her ay yüksek fatura ödüyorum Turkcell Platinum olmama rağmen görünce şaşırdım bunun düzeltilmesini istiyorum. Acilen yoksa hatlarımı iptal edip başka operatör geçeceğim

Turkcell Paycell Limit Tanımlanmıyor Çözüm İstiyorum

5 gün önce

Yıllardır Turkcell kullanıyorum yüklü fatura ödüyorum durumu anlatayım size ayın 10'unda fatura kesim tarihimdi Paycell'den kullandığım hazır limitte o fatura ile bir kesildi. 2500 TL fatura ödedim hiç borcum kalmadı hesap kesim tarihimi ayın 20 'sine çektim. Paycell limitim 1.250 TL olarak görünüy...

Turkcell Paycell Hazır Limitim Sıfırlandı

6 gün önce

Paycell hazır limitim sıfırlandı. Sadece 1 ay gecikmeli ödeme yaptığım için 3500 TL olan limitim sıfırlandı son faturamı zamanında ödedim bu şekilde mağdur oluyorum. Yıllardır Turkcell hat kullanıyorum ödemelerimi yapamıyorum sorunumun çözülmesini istiyorum

Paycell Güncel Tutar Hatası!

1 hafta önce

Ağustos 25.08.2023'te kullandığım Paycell hazır limitin Turkcell faturasını 05.09.2023 tarihinde ödemiş bulunmaktayım fakat Ağustos 25.08.2023 kullandığım Paycell hazır limitini güncel tutarıma tekrar yansıtılmış gerekli video ektedir acilen bu saçmalığın düzeltilmesini talep ediyorum.

Turkcell Hazır Limit Yenilenmemesi

2 hafta önce

Turkcell hattımın fatura kesim tarihi ayin 10 u. Her ay bu tarihte Paycell hazır limitim yenileniyordu. Fakat bu ay hazır limitim ayın 11 i olmasına rağmen yenilenmedi. Bakiyem hâlâ 0 TL olarak gözükmekte. Mail attım fakat cevap alamadım mailime. Bu sorunu acilen çözer misiniz?

0 Yorum

Paycell Şikayetvar üye markasıdır