Paycell ve Turkcell Hesabı Kullanılarak Yapılan Haksızlık

10 Şubat'ta fatura ödeme tarihim var. Hala mağduriyetimle ilgili Paycell veya Turkcell'den bir geri dönüş olmadı. Acilen çözüm bekliyorum
22 Şubat fatura son ödeme tarihim. Hala Paycell veya Turkcell den geri dönüş olmadı. Çok büyük hayal kırıklığısınız
İlk fırsatta bütün aboneliklerimi sonlandıracağım bilginize
Paycell ve Turkcell ® hesabı kullanılarak yapılan haksızlık. 23 Ocak 1023 tarihinde Instagram ® 'da karşılaştığım, Turkcell sayfasına benzeyen bir sayfada ; "Anketi doldurun, faturanızda 100 TL indirim kazanın " şeklindeki bir reklama tıkladım ve bahsedilen anketi doldurdum. Aynı gün içinde, bir saat kadar sonra 05303550*** numaralı telefondan aranarak, kazandığım indirimin faturama uygulanabilmesi için gerekli olan, telefonuma gönderilen dört haneli şifreyi sordular. Aramanın Turkcell'den yapıldığını düşündüğüm için şifreyi söyledim. Bu görüşme yapıldıktan on beş dakika sonra, ekte paylaştığım SMS mesajlarını aldım ve hesabımdan hiç tanımadığım bir hesaba 1415 liralık bir para gönderildiğini öğrendim. Turkcell uygulamasında faturamı incelediğimde " Yatırım Ürünleri " adı altında toplam 1575,82 liralık bir miktarın faturama yansıtıldığını gördüm.
Konuyla ilgili Paycell ve Turkcell müşteri temsilcileriyle yaptığım görüşmelerde, adıma Paycell hesabı açıldığını ve bu hesap üzerinden, hiç tanımadığım kişilere, benim rızam ve bilgim olmadan 1575,82 liralık para transferinin yapıldığını öğrendim. Ben hayatımda hiç Paycell kullanmadım ve kullanmam. Faturama yansıtılan 1578,82 liralık meblağın acilen iptal edilmesini istiyorum. Çok eski bir Turkcell ve Superonline ® müşterisi olarak, eğer bu miktar faturamdan iptal edilmezse bütün aboneliklerimi iptal edeceğimin ve kanuni ® mercilere her türlü başvuruları yapacağımın bilinmesini isterim. Fatura kesim tarihim olan 10 Şubat 2023 tarihine kadar bu sorunun çözülmesini istiyorum.