Paycell ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Paycell ve Turkcell Hesabı Kullanılarak Yapılan Haksızlık

Burak 24 Ocak 12:39
Paycell ve Turkcell Hesabı Kullanılarak Yapılan Haksızlık

Paycell ve Turkcell ® hesabı kullanılarak yapılan haksızlık. 23 Ocak 1023 tarihinde Instagram ® 'da karşılaştığım, Turkcell sayfasına benzeyen bir sayfada ; "Anketi doldurun, faturanızda 100 TL indirim kazanın " şeklindeki bir reklama tıkladım ve bahsedilen anketi doldurdum. Aynı gün içinde, bir saat kadar sonra 05303550*** numaralı telefondan aranarak, kazandığım indirimin faturama uygulanabilmesi için gerekli olan, telefonuma gönderilen dört haneli şifreyi sordular. Aramanın Turkcell'den yapıldığını düşündüğüm için şifreyi söyledim. Bu görüşme yapıldıktan on beş dakika sonra, ekte paylaştığım SMS mesajlarını aldım ve hesabımdan hiç tanımadığım bir hesaba 1415 liralık bir para gönderildiğini öğrendim. Turkcell uygulamasında faturamı incelediğimde " Yatırım Ürünleri " adı altında toplam 1575,82 liralık bir miktarın faturama yansıtıldığını gördüm.

Konuyla ilgili Paycell ve Turkcell müşteri temsilcileriyle yaptığım görüşmelerde, adıma Paycell hesabı açıldığını ve bu hesap üzerinden, hiç tanımadığım kişilere, benim rızam ve bilgim olmadan 1575,82 liralık para transferinin yapıldığını öğrendim. Ben hayatımda hiç Paycell kullanmadım ve kullanmam. Faturama yansıtılan 1578,82 liralık meblağın acilen iptal edilmesini istiyorum. Çok eski bir Turkcell ve Superonline ® müşterisi olarak, eğer bu miktar faturamdan iptal edilmezse bütün aboneliklerimi iptal edeceğimin ve kanuni ® mercilere her türlü başvuruları yapacağımın bilinmesini isterim. Fatura kesim tarihim olan 10 Şubat 2023 tarihine kadar bu sorunun çözülmesini istiyorum.

Paycell Logo
Paycell24 Ocak 12:39
Paycell Logo
Paycell25 Ocak 12:41
Burak04 Şubat 08:39

10 Şubat'ta fatura ödeme tarihim var. Hala mağduriyetimle ilgili Paycell veya Turkcell'den bir geri dönüş olmadı. Acilen çözüm bekliyorum

Burak17 Şubat 14:16

22 Şubat fatura son ödeme tarihim. Hala Paycell veya Turkcell den geri dönüş olmadı. Çok büyük hayal kırıklığısınız

Burak20 Şubat 08:25

İlk fırsatta bütün aboneliklerimi sonlandıracağım bilginize

21 Ağustos 2022

Paycell Banka Kartından Para Alıyor

Paycell uygulamasına para yatırdım. Paranın yatırıldığına dair bilgi mesajı da geldi banka hesabımdan da para çekildi. Fakat uygulamada para gözükmüyor müşteri temsilcisi ile görüştüm mail attım ama değişen bir şey olmadı hatta müşteri temsilcisi bu bizim kendi uygulamanız değil diyor. O zaman telef...

29 Aralık 2022

Paycell'den Aldığım 21 Gram Gümüş Bozdurulmuyor

Paycell'de yatırım ürünleri adı altında yanıltma yapıyor! 6gün önce aldığım 21,5 gram gümüşü büyük komisyonla aldım. 5 gündür bozdurmaya çalışıyorum ama sürekli hata alıyorum. Müşteri temsilcisi dahil kimse yardımcı olmuyor.

Paycell'den Aldığım 21 Gram Gümüş Bozdurulmuyor
  • profile
1 Destekçi
25 Ekim 2022

Bir Türlü Çözülemeyen Paycell Uygulama Sorunu

Paycell uygulaması üzerinden beş gün önce 142495649 numaralı talepte bulundum. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra para transferi ve yatırım al/sat işlemleri yapamadım. Sürekli işleminizi devam edemiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin uyarısı alıyorum. Ben her gün sabah öğle akşam müşteri temsilcil...

Bir Türlü Çözülemeyen Paycell Uygulama Sorunu