Paycell Şifre Sorunu: Çağrı Merkezi Çıkmazı

Yavuz
06 Eylül 08:25

Benim Paycell şifrem olmuyor. Şifremi unuttum, basıyorum ama beni çağrı merkezine atıyor. Çağrı merkezi de giriş için şifre istiyor. Şifreyi yazıyorum ve diyor ki bu şifre bloke olmuş ve beni atıyor. Lütfen buna bir çözüm bulun, 1 haftadır giriş yapamıyorum. Teşekkürler.

06 Eylül 08:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

06 Eylül 08:39

Merhaba Yavuz Bey, Belirteceğimiz tüm adımları uygulamanızı rica ederiz. Güvenlik nedeniyle manuel olarak müdahalede bulunarak şifre belirleme veya link gönderme işlemi yapamıyoruz. 1. Adım: Şifrenizi, Paycell Uygulaması > Şifremi unuttum adımını kullanarak, kart şifrenizi ya da kimliğinizi doğrulamanızı sağlayan Paycell parola ile yeniledikten sonra giriş yapabilirsiniz. 2. Adım: Paycell parolanızı hiç oluşturmadıysanız, 0850 622 6060 numarasından çağrı merkezimizi arayarak sesli yanıt sistemi üstünden Paycell parola oluşturabilirsiniz. 3. Adım: Paycell parolanızı oluşturup unutmanız durumunda ise Turkcell İletişim Merkezlerine başvurarak Paycell parola yenileme linki alabilirsiniz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Şifre Yenileme Sorunu ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Furkan