Paycell Paycelde Limitimi Düşürmüşler

Mert
25 Eylül

Paycelde limitim 2700 du düzenli şekilde ödüyordum ama limitim düşmeye başladı. Geçen ay 1200'e düştü, bu ay 250 TL'ye düştü, limitimin düzeltilmesini istiyorum. Acilen yoksa hattımı iptal edip başka operatöre geçeceğim, böyle saçmalık olmaz, düzenli şekilde ödediğim halde.

Paycell Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 49 dk
Paycell Logo
25 Eylül 01:38

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Logo
25 Eylül 11:37

Paycell Limitim İn Azalması

İlknur
12 Ekim

Uzun yıllardır Paycell limit kullanıcısıyım ama anlam veremediğim şekilde bir yükselir bir düşüyor. 2 ay 1250 kullandım, 1 ay 500 TL, 1 ay 200 TL kullanıyorum. Böyle saçmalık olmaz bence. Çünkü faturama yansıyor. Diyelim ki bana 2000 TL fatura geliyor. Ödüyorum ama limitim 500 TL çıkıyor. Ne anladım...

Turkcell Paycell Hazır Limit 100 TL Olması

Eren
21 Eylül

Turkcell Paycell hazır limit 100 TL olması her ay 2000 2500 TL olan limit bu ay 100 TL saçmalık üstelik her ay yüksek fatura ödüyorum Turkcell Platinum olmama rağmen görünce şaşırdım bunun düzeltilmesini istiyorum. Acilen yoksa hatlarımı iptal edip başka operatör geçeceğim

Paycell Limit Artması Gerekirken Düşüyor

Osman
25 Mayıs

6 bin lira olan limiti kullandım ve geri ödemesini zamanı geçmeden yaptım. Şimdi ise verilen limit 200 TL bu kadar saçma bir uygulama yok. Artması gerekirken düşüyor. Anlam veremiyorum neden böyle oldu. Düzenli ödemelerini de yapıyorum. Tamamen saçmalık

Paycell Para Hesabıma Yatmadı

Şükran
25 Ocak

200 TL yattı hazır limit aktarımı yaptım parayı çektiler hesapta görülmüyor arıyorum açan yok. Zaten bir insanların sinir sistemiyle oynuyorlar ben böyle bir saçmalık görmedim bu 2 dir başıma geldi yazık kapattıracağım Paycell'i ilgi alaka sıfır.

0 Yorum

Paycell Şikayetvar üye markasıdır