Paycell Market Alışverişi %20 Gelmiyor. Yardim Menüsü Bozuk

21 Eylül
Abdullah'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Paycell market alışverişlerinde anında %20 nakit kampanyasına istinaden hemen katıl dedikten sonra marketten alışveriş yaptım ancak. Cashback felah gelmedi. Paycell uygulamasından yardım menüsü çalışmıyor. Bize ulaşımdan mail atıyorum geri dönüş desen yok. Müşteri neden hiç önemsenmiyor. Geri dönüş desen yok. Acilen Düzeltilmesini istiyorum. Alışveriş fişleri ektedir.

Paycell Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 49 dk
Paycell Logo
21 Eylül 22:23

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Logo
22 Eylül 08:27
22 Eylül 22:19

Teşekkürler

Paycell Kampanya Yapar Ama Asla Ödülü Vermez

Bilal
08 Mart

Paycell market kampanyasına katildim. İlk 250 alışverişten sonraki 250 TL alışverişe 50 TL üçüncüye 50 TL dördüncüye 100 TL. Kampanya ayin birinde başlayıp 15 inde son bulacaktı. Ayrı günlerde yapılması gerekiyordu alışverişlerin. Kural bu kadar. İlk harcamaya kural gereği iade yok. Ok. İkinciyi yap...

25 Eylül

5356****99 numaralı Paycell kullanıcısıyım. Mehmet A***** market kampanyası kapsamında 23.09.2023 tarihinde BİM sanal marketten gerçekleştirdiğim 750 TL'lik alışverişe istinaden 150 TL yatması gerekiyordu, ancak %20 iade ve ilk harcamaya istinaden 50 TL yatması gerekiyordu ve kampanya şartlarına uyg...

Paycell Kampanya İadesi Yapmadı

Zerin
08 Eylül

08.09.2023 tarihinde Paycell hesabıma tanımlanan market kampanyasına istinaden katılarak 750 TL yapmış olduğum alışverişe %20 iade tutarı Paycell hesabıma yansımadı. Taahhütte bulunan kampanya iade tutarının Paycell hesabıma gerçekleştirilmesini talep ediyorum

0 Yorum

Paycell Şikayetvar üye markasıdır