Paycell Limiti Kullanamama Sim Kart Hatası

21 Eylül

Paycell'den limitimi kullanmak istiyorum sim kart hatası veriyor. Defalarca mail yollamama rağmen hala sorun çözülmedi. Daha önce hiç sorun olmadan limitimizi kullanıyorduk. Durup dururken böyle bir problemle karşı karşıyayız. Bir an önce sorunumuzun çözülmesini talep ediyorum

Paycell Limiti Kullanamama Sim Kart Hatası
Paycell Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 49 dk
Paycell Logo
21 Eylül 20:48

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Logo
22 Eylül 08:24

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunun çözüm süreci devam etmektedir. Talebiniz sonuçlandığı zaman size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Paycell

24 Eylül 10:57

Sorunumuz hala çözülmedi

Paycell Bankadan Para Transfer Sorunu

Enes
7 saat önce

Merhaba ben Paycell e para transferi yaptım Paycell hesabıma geçti. Ama bütün adımları tamamlama rağmen hata veriyor ve karttan yüklenen bakiye transfer edilemiyor diye bir hata alıyorum. Madem bankalara transfer yapmayacaksınız neden bankalardan para transferini kabul ediyorsunuz.

Paycell Kartım Ret Veriyor

Muhammad
20 saat önce

Paycell kartımda para var ama PUBG mobile de uce satın alamıyorum kart red veriyor. Başka kartlar denedim oldu Paycell kartım olmadı 1 aydır bu hatayla karşılaşıyorum. Kaç kere şikayet yazdım sorun çözülmedi parayı çekemiyorum. Lütfen bu sorunu çözünüz.

Paycell Şikayet Ve Mağduriyet

Faik
2 gün önce

Önceden Paycell uygulamasından çektiğiniz nakit avansı banka kartınıza aktarıp kullanmak 7 Ekim itibarıyla kapatılmıştır. (Fakat numarayı aradığınızda otomatik asistan nakit avans çekebileceğinizi ve karta aktarabileceğinizi bilgisini vermeye devam etmektedir.) Paycell'den onayladığım 1250 TL nakit ...

Paycell Şikayet Ve Mağduriyet

Paycell Hazır Limit Çekemiyorum Paycell Kartıma

Selim
4 gün önce

2000 TL'lik hazır limiti Paycell kartıma aktarırken hata alıyorum. Hatayı e-posta ile ilettim ama geri dönüş alamadım. Daha önce hazır limit aktarımında sorun yaşamıyordum. Şimdi bu hatayı almaya başladım. Çözüm için iletişim kurduğumda 'e-posta atın' diyorlar, atıyorum ama dönüş yapılmıyor.

Paycell Hazır Limit Çekemiyorum Paycell Kartıma

Alpay
6 gün önce

Paycell sim kart bloke hatası veriyor ve hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Şifremi değiştiremiyorum, sürekli hata alıyorum. Turkcell müşteri hizmetleri de asistana yönlendiriyor ancak asistan da sorunumun cevabını veremiyor. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

0 Yorum

Paycell Şikayetvar üye markasıdır