Paycell Kimlik Okuma Sorunu

10 Haziran

Paycell üzerinden yapmış olduğum kredi olumlu bir şekilde değerlendirildi. Ancak uygulamayı indirdikten sonra kimliğimi hiçbir şekilde, herhangi bir sorun olmamasına rağmen, okumuyor. Defalarca denedim ama gerçekten tuhaf bir sistemmiş. Konu hakkında destek istiyorum.

Paycell Logo
10 Haziran 09:36

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Logo
21 Haziran 07:14

Merhaba Emre Bey, Dilerseniz kimliğinizle beraber size yakın herhangi bir mağazamızdan destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Kimlik Doğrulama İstemesi

27 Temmuz

18 yaş altıyım ama paramı vermiyor doğrulama istiyor. Paycell uygulamasıyla oynuyorum kimlik resmimi atarsam ceza yermiyim. Bu sorunun çözülmesi lazım alırken bir şey yok verirken sıkıntı var çok ama çok saçma bs sistem böyle olursa bir daha oynamam bu siteden kimse oynamaz

Paycell Kimlik Doğrulama İstemesi

Paycell Müşteri Doğrulama İşlemi

21 Haziran

Paycell kimlik doğrulama yaptırdığım halde sistemde kimlik doğrulama yapılmadı diyor para gönderdim yine aynı değişen yok lütfen sorunumun ivedi bir şekilde giderilmesini talep ediyorum. Hattım Türk Telekom. Hesabi kimse açmasın sorun yaşayabilirsiniz

İnternet Alışverişlerinde Paycell Sistem Hatası

4 gün önce

Paycell internet alışverişimde 'sistem hatası' diye hata alıyorum. Gratis'ten alışveriş yapacaktım, yine hata aldım. Faturamı ödeyecektim, yine hata aldım. Halbuki internet alışverişine de açık. Lütfen artık çözün sorunu. Kart hiç işime yaramıyor. Sürekli hata hata.

İnternet Alışverişlerinde Paycell Sistem Hatası

Paycell IBAN 'a Transfer Yapamıyorum!

1 hafta önce

Paycell 'den IBAN 'ima para transferi yapamıyorum her seferinde sistemsel bir sorun olduğu söyleniyor parayı alıyor geri iade ediyor nasıl çözülecek bana yardım edin. Ben böyle bir şey görmedim. Turkcell ® müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum başka nasıl bu sorunu çözebilirim.

Paycell Para Gönderemiyorum, Sistemsel Sorun Var Diyor

2 hafta önce

Turkcell mağazalarında kimlik onayı yapmama rağmen bir türlü Paycell sanal karttaki parayı normal kartıma gönderemiyorum. Acilen bu durumu çözün, bu aralar bana çok mağduriyet yaşatıyorsunuz zaten. Böyle giderse üye olduğum gibi, üyeliğimi iptal etmesini de bilirim. Şaka gibi bir de günlük para yoll...

0 Yorum

Paycell Şikayetvar üye markasıdır