Paycell Kart Banka Kuruluş Reddedilme

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme başlatabilmemiz için almış olduğunuz hatanın ekran görüntüsüne ihtiyacımız bulunmaktadır. Almış olduğunuz hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte uygulamamız içerisinden aşağıdaki adımları izleyerek iletmeniz durumunda memnuniyetle inceleme başlatabiliriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili tüm detayları https://paycell.com.tr/ bağlantısından inceleyebilirsiniz. Desteğe ihtiyacınız olursa da 0850 622 60 60 numaralı hattan müşteri hizmetlerimize ulaşabilir veya Paycell uygulaması içinde “Profil> Yardım Merkezi>Bize Ulaşın” adımlarını izleyerek talebinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Paycell
5450**********58 numaralı Paycell kartıma Turkcell ® mağazasından para yatırdım PUBG mobile Lite para yatırmak istedim ve izin vermedi bana kuruluş ve banka izin vermiyor dedi önceden kardeşime aynı karttan yatırmıştık ve hiçbir sorun çıkmamıştı düzeltilmesini istiyorum