23 Ekim 09:49

Temu üzerinden Paycell cüzdanımı kullanarak yaptığım alışverişi iptal ettim.
Temu parayı Paycell kartıma geri gönderdi ama Paycell uygulaması Parama 15 gün el koyduğunu belirtti.
15 gün sonra hesabıma geçirecekler iade tutarını.
Konu ile ilgili Temu ile yazışmamda Paranın geri ödendiğini ama hesaba geçmemesinin sebebinin ödediğim kartın uygulaması olan Paycell olduğunu belirtti.

Koskoca Turkcell böyle yollarla mı kâr ediyor?
15 gün benim Parama hangi hakla el koyabilirsiniz?
Konuyu BDDK üzerinden de şikayet edeceğim.

Şikayeti okuyanlar kesinlikle Paycell kart üzerinden hiçbir ödeme vs. Yapmasınlar, rezil olurlar. Benim gibi.
Ülkede enflasyon çok yüksek seyrederken benim Parama koskoca şirket el koymamalı!

23 Ekim 09:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

23 Ekim 10:51

Merhaba Tamer Bey, Uygulama ve kampanyalarımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Firmalar üzerinden Paycell karta yapılan peşin iadelerde; iptal edilen alışveriş sonrası yapılan ödemenin karta geri gelme süresinin yaklaşık 15 gün olduğunu belirtmek isteriz. Bu süre içerisinde iadeniz yapılmaz ise, işlemin ekran görüntüsünü ekleyerek talebinizi detaylı olarak Paycell uygulamasındaki "Bize Ulaşın" alanından veya [email protected] e-posta adresine iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Paycell

24 Ekim 11:07

Evet 2 adet iptalden bir tanesi ödendi ancak 2. Ncisi hâlâ ödenmedi. Bu konuda yardım istiyorum.

24 Ekim 13:20
Paycell İade Sürecinde 15 Günlük Bekleme Sorunu

Şikayetimi kaldırmam için diğer iptalin de ödenmesi gerekiyor. 15 gün diyorsunuz ama dün ilk iptal ödenmesine rağmen 2. İptal neden ödenmiyor? Anlamadım.

Paycell Trendyol Kampanyası Geri Ödeme Yapılmadı

Feza