Paycell Faturalı Olduğum Halde Hazır Limit Kullanamıyorum

10 Haziran

Paycell hazır limitimi kullanmıyorum faturalı müşteri olduğum halde hata veriyor. Paycell hazır limiti kullanamıyorum. Düzenli bir şekilde faturasını ödediğim halde geri dönüş bekliyorum 111111111111111111111111111111111111111¹11111111111¹11111111116677

Paycell Logo
10 Haziran 01:07

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Logo
21 Haziran 07:12

Merhaba Melike Hanım, Konuyla ilgili size yardımcı olabilmemiz için talebinizi anlatan durumu ve aldığınız hatanın ekran görüntüsünü [email protected] adresinden iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Hazır Limit Kullanamıyorum

2 hafta önce

Paycell hazır limiti kullanamıyorum her ay 800-900 lira fatura ödememe rağmen faturalı hat kullanan bireysel müşterilerimize açıktır hatası alıyorum. Bu çözülmediği takdirde operatörümü değiştirmeyi düşünüyorum. Benden az fatura ödeyen arkadaşıma 2500 limit tanımlanmış.

Paycell Hazır Limit Kullanamıyorum

Paycell Hazır Limit Kullanma Hatası

29 Temmuz

Paycell Hazır Limit Kullanımı

26 Temmuz

Hattım faturalı olmasına rağmen Paycell'den hazır limit kullanma sırasında hazır limit sadece faturalı hatlar için gereklidir diye bir uyarı alıyorum. Ne şekilde çözüm bulabilirim ne şekilde tekrar hazır limitimi kullanabilirim. Daha önce böyle bir hata almıyordum

1 Yorum

Ayşe

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Hazır limitim var ancak sadece faturalı olmama rağmen faturalı Turkcell müşterilerine aittir deyip kullanmama izin vermiyor. Ve Kredi limitim de silindi.

Paycell Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı