Paycell Emtia Hesap Bakiyesi

05 Haziran

Paycell uygulaması üzerinden hazır limit ile yapılan emtia alım işlemim hesabımda portföy olarak gözüküyor, fakat işlem cüzdanımda gözükmüyor. 0 bakiye satış işlemi yapamıyorum. Konu ile ilgili Paycell müşteri hizmetlerini aradığımda mail atmam istendi. Ekran görüntülerini alarak mail attım ancak geri dönüş alamadım.

Paycell Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 56 dk
Paycell Logo
05 Haziran 20:41

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Logo
06 Haziran 20:38

Merhaba Özer Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunun çözüm süreci devam etmektedir. Talebiniz sonuçlandığı zaman size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Hazır Kart Limitimi Kullanamıyorum.

3 hafta önce

Paycell hazır kart limitimi kullanamıyorum. İki kere mail attım dönüş yapılmadı. Geçen seferde sorun yaşadım, sürekli sorun yaşıyorum. Ödemelerimi düzgün yapıyorum. Limiti kullanabilmek için ama yine sorun yaşıyorum. Bir işlemi yapmak bu kadar zor olmamalı.

Paycell Hazır Kart Limitimi Kullanamıyorum.

Paycell Acil Limit Kullanılmama

10 Temmuz

Paycell hazır limiti kullanmaya çalışırken mobil ödeme ile işleminize devam edilemiyor hatası alıyorum aradım mail attım ama herkeste aynı sorun var ne zaman çözülecek bir bilgi yok. Geçen ay kullanabildiğim limitin bu ay 1₺sini bile kullanamıyorum. Düzeltilmesini rica ediyorum hakkımız olan düzenli...

Turkcell Paycell Hazır Limit Kullanımı

06 Temmuz

Paycell hazır limit kullanamıyorum. Kullanmama izin vermiyor kullanmaya çalıştığımda Turkcell ® Mobil ödeme ile işleminizi gerçekleştiremiyoruz hatası alıyorum aradığımda mail atın dediler ama hala geri dönüş alamadım. Sorunumun acilen çözülmesini istiyorum.

Paycell Limitim Var Ama Mobil Ödeme Yapılamıyor

01 Temmuz

3000 limitim var ama hazır limite aktar veya başka bir işlem yaparken ''mobil ödeme ile işlem yapılamıyor. Diğer ödeme yöntemlerini deneyiniz'' yazıyor. Hatanın ekran görüntüsünü mail olarak attım dönüş yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum herhangi bir problem görünmüyor diyorlar. Çok amatörce yönetil...

Paycell Limitim Var Ama Mobil Ödeme Yapılamıyor

Paycell Ve Kamu Oyu Mağduriyeti

21 Haziran

Paycell N11'in bana alışveriş yapma hakkı olarak verdiği 50 TL hediye paramı kullanmama izin vermedi. Hediye paramın son kullanma tarihi 21.06.2023'tü, ancak gereksiz bahanelerle kullanmama izin vermedi ve hediye paramı kullanmamı engelledi. Defalarca ekran görüntüsü ve mail atmama rağmen, tüm kayıt...

Paycell Ve Kamu Oyu Mağduriyeti

0 Yorum