Paycell Bilgim Olmadan Ödeme Yapılmıştır

09 Haziran

Paycell'e yanlışlıkla yapılan ödemelerimin İptal edilmesini istiyorum. Benim iznim dışında yapılmıştır. Bunun Geri iadesini istiyorum. Bunun hakkında şikayet dilekçesi oluşturmak istiyorum. En kısa zamanda iadesini geri istiyorum.

18 Haziran 13:21

Paycell'den bilgim olmadan 3 defa çekim yapılmış bu faturama yansımış. Dolandırıcılık olduğunu düşünmekteyim. Lütfen incelenmesini istiyorum. Bir an önce incelenip bana bilgi verilmesini istiyorum. Faturama yansıdıktan sonra fark ettim. Bir an önce işlem yapılmasını istiyorum.

Paycell Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 55 dk
Paycell Logo
10 Haziran 00:00

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Logo
19 Haziran 12:40

Merhaba Vedat Bey, İletmiş olduğunuz talebiniz hakkında inceleme yapılarak 12.06.2023 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Paycell

Vedat
19 Haziran 23:19

Bilgi verilmedi

Paycell - 360vrtube Dolaylı Yanıltma

17 Ağustos

Mobil cihaz üzerinden Paycell aracılığıyla 360vrTube isimli bir yere ödeme yapılmış. Basit bir onay kodu ile haksız ve izinsiz ödeme alan bir 360vrtube'ye Paycell nasıl müsaade ediyor. Dolaylı yanıltma yöntemi bu. Söyleyin bakalım Paycell bu işin neresinde? Giden paraya mı yanalım, iptali için uğraş...

Paycell Bilgim Dışında Hizmet Bedeli

3 gün önce

Paycell mobil ödeme üyeliği adı altında faturama 18,90 TL yansıtmış. Mobil ödememi iptal etmek istiyorum haberim olmadan işlem yapılmış. Ne müşteri hizmetlerinden ne uygulamadan iptal edilmiyor. Hesabımdan daha fazla para çekilmeden hemen çözüm bulunmasını istiyorum.

Paycell Bilgim Dışımda Yapılan İşlem!

4 gün önce

TikTok iade istiyorum. Benim dışımda yapılan işlem paramın geri ödenmesini talep ediyorum. Lütfen geri ödeyin ödeme iptal edilsin yükleme yapmadım geri iade istiyorum.

Paycell Bilgim Dışımda Yapılan İşlem!

Paycell Fatura Detaylarında Mobil Ödeme Üyelik Bedeli İptali İstiyorum

4 gün önce

Fatura detaylarını incelediğimde mobil ödeme üyelik bedeli olarak 18.9 TL ücret kesintisi gördüm. Konuyla ilgili bilgi almak için 532 ve 0532**32 0000 numaralı numaralarınızdan müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım. Ama yardımcı olmuyorlar. Bunun iptalini istiyorum. Lütfen yardımcı olursanız çok se...

Paycell Fatura Detaylarında Mobil Ödeme Üyelik Bedeli İptali İstiyorum

Paycell Faturaya İlave Ödeme İptali

1 hafta önce

Turkcell Paycell hesabımdan hiçbir onayım olmadan ''htp click n Play'' denen uygulama 160.9 TL para çekmiş Paycell'i aradığımda onay vermişsiniz diyor. Ben böyle bir onay vermedim onay SMS'ni ispatlasınlar, ispatlayın. Söyleyin, kullanmadığım hizmeti neden ödeyeyim. Böyle büyük bir firmaya bu şekild...

0 Yorum

Paycell Şikayetvar üye markasıdır