İTunes Store Ve Turkcell Habersiz Faturama 390 TL Ekliyor

27 Eylül

Turkcell haberim haberin olmadı para kesmiş 390 TL iTunes store diye bir uygulamadan alışveriş yapmışım ama ben bu uygulamaya hiç giriş bile yapmadım paramın iadesini talep ediyorum. Böyle hataları Turkcell ® gibi büyük bir şirket neden nasıl yapar bilmiyorum

İTunes Store Ve Turkcell Habersiz Faturama 390 TL Ekliyor

30 Eylül 14:40

Arkadaşlar sakın ama sakın Turkcell hattını kullanmayın her ay başka sorunlarla karşınıza çıkıyor faturanız hattından fazla geliyor siz onay vermeden faturaya ek yapıyor satın almadığın bir şeyi satın aldı diye gösteriyor hiç gitmediğim iTunes uyguladından alışveriş yapmışım uygulamaya bir kere olsun giriş yapmadığım halde

Ek
27 Eylül 20:34

Paycell Logo
28 Eylül 08:27
28 Eylül 22:35

Turkcell bana hiçbir şekilde onay kodu flam gelmedi ve onay daha vermedim onayı falan bir yana bırakalım uygula üzerinde baktığımda hiç nir şey satın almadığım gözüküyor

28 Eylül 22:40

Sizden tekrar bu durumu düzeltmenimiz arz ediyorum

Turkcell Paycell Ödeme Üyelik Ücreti Varmış

Taner
28 Ekim

Turkcell mobil ödeme üyeliği adı altında 18.90 TL ücret faturama yansıtmış. Google Play store den 21 Ekim'de 1.39 TL lik işlem yapmışım Google One ödeme ücreti Paycell ile ödemişim ödemez olaydım. 5 gün sonra 27 ekimde 18.90 ücret kesmiş Paycell'e benim bir taahhüdüm yok üyelik ücreti kestiğinden h...

Turkcell Paycell Nakit Çekim İşlemi Kapatılmış

Soner
26 Ekim

Paycell Nakit çekim işlemi haberimiz bile olmadan kapatılmış fakat mobil ödeme olarak çektiğimiz tutar iadesi de yapılmıyor. Yani hesapta ki limitle alışveriş yapmak zorundayız ay sonunda ödemek zorundayız ama nakit kullanıma kapalı zaten Turkcell'in ücretleri aşırı pahalı oldu. Beni Turkcell'de tut...

Paycell İsteğim Dışı Abonelik Ve Ücret Alınması

Üveys
21 Ekim

Hattımda benden habersiz üye olundu Paycell'i olmamama rağmen benden 143.00 lira çekti ve üye oldum hem üyeliğimi iptal etmek istiyorum hem de para iademi istiyorum. Turkcell in böyle bir şeye izin vermesine inanamadım bunun en kısa sürede iade ve iptal olmasını istiyorum

Turkcell Http Click N Play Ücreti

Aslı
16 Ekim

Http Click n Play Diye Bir Şey Yansıtıldı faturama Turkcell Tarafından 143 TL... Ne olduğundan haberim bile yok. Aradım bir numara verdiler hizmetin i...

0 Yorum

Paycell Şikayetvar üye markasıdır