Toplam çözüm sayısı
..
Paycell ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
Yeni karşılaştırma
ile

İstanbul Paycell E-posta Unuttum

1608görüntüleme
Memnune
Memnune 29 Kasım 2021 15:05
İstanbul Paycell E-posta Unuttum

Paycell Eski e Postamı Hatırlamıyorum Buna Yönelik Yardımınıza İhtiyacım Var

Merhaba ben Paycell hesabıma şifre giriş yapamıyorum. E-posta sildiğim için yeni bir e-posta kurdum ve ona numaramı yazdığım için şifre gelmiyor Onun için Paycell hesabımdaki e-posta eski e-posta geliyor. Eski e postaya kayıtlı yani ne gelirse oradan şifre yenilenebiliyor.

Paycell Logo
Paycell29 Kasım 2021 15:08

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Taleplerinizi Paycell uygulaması içinde yer alan Ayarlar> Destek> Bize Ulaşın adımlarını takip ederek bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Logo
Paycell02 Aralık 2021 12:37

Merhaba Memnune Hanım, Paycell, tüm müşterilerine bir telefon numarasıyla anında farklı ödeme yöntemleri sunan Türkiye’nin en kapsayıcı ödeme platformudur. Paycell’e, dilediğiniz bankanın kredi kartını kaydederek veya Paycell Kart alarak, anlaşmalı noktalarda kart bilgilerinizi iş yerleri ile paylaşmadan tek tıkla güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Uygulamaya giriş sırasında tanımladığınız e-posta adresine ulaşamıyorsanız, 0850 622 60 60 numaralı Paycell Çağrı Merkezi aracılığıyla adresinizi güncelleyebilirsiniz. Paycell uygulaması ve kart kullanımıyla ilgili tüm detayları https://paycell.com.tr/ bağlantısından inceleyebilirsiniz. Desteğe ihtiyacınız olursa da 0850 622 60 60 numaralı hattan müşteri hizmetlerimize ulaşabilir veya Paycell uygulaması içinde “Ayarlar - Destek - Bize Ulaşın” adımlarını izleyerek talebinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Paycell

0 Yorum

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon
Yeni karşılaştırma
ile

Benzer Şikayetler

profile
  • 0görüntüleme
  • 1 hafta önce

Paycell hesabımı uzun zamandır kullanmıyordum bugün indirdim girmeyi denedim hesabınız dondurulmuş yazıyordu. Şifreyi yenilemek için numaramı yazdım ama geldi şifreyi yazdım sonra maili doğrulamak için e posta adresime doğrulama kodu gelmesi lazım ama gelmiyor. Gönderildi yazıyor ama e postama gelen...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 3 hafta önce

Benim hesabım çok fazla yanlış denememden dolayı hesabım dondurulmuş şifre yenile yapıyorum e postaya doğrulama kodu gönderiyor ama o epostam eski ve şifresini unuttum o e-postaya giremiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olmadılar. Lütfen buradan yardımcı olur musunuz. Numaram 5349****30

Devamını oku
  • profile
1 Destekçi
profile
  • 0görüntüleme
  • 3 hafta önce

Hesabım doldurumus açmak istiyorum Şifresi değiştirmek istiyorum şifreyi başka hesabı yaptım uygulamayı açmak istiyorum. Puanım i yapacağım internet gelmedi için şifreyi değiştireceğim 0546*****28 bu numaranın şifresini değiştirmek istiyorum lütfen yardım edin

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 3 hafta önce

Merhabalar ben Paycell şifremi unuttum şifre yenileme de kayıtlı olan hesabı kullanmıyorum hesap yenilenmiyor Paycell hesap güncellemesi istiyorum bu konuda yardımcı olun. Bu konuda herkes şikayet ediyor bu olayı düzeltin kolaylık sağlayın müşterilere

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 24 Aralık 2021 11:21

Merhaba ben Paycell hesabıma şifre giriş yapamıyorum. E-posta sildiğim için yeni bir e-posta kurdum ve ona numaramı yazdığım için şifre gelmiyor Onun için Paycell hesabımdaki e-posta eski e-posta geliyor. Eski e postaya kayıtlı yani ne gelirse oradan şifre yenilenebiliyor.

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 18 Aralık 2021 23:50

Merhaba ben Paycell hesabıma şifre giriş yapamıyorum e-posta sildiğim için yeni bir e-posta kurdum ve ona numaramı yazdığım için şifre gelmiyor Onun için Paycell hesabımdaki e-posta eski e-posta geliyor eski e postaya kayıtlı yani ne gelirse oradan şifre yenilenebiliyor. E-posta değişikliği istiyoru...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 16 Aralık 2021 22:42

Paycell hesabıma hiçbir şekilde giriş yapamıyorum ve ben daha önce hesap oluşturmadım şifre istiyor ama ben hiç hesap kurmadığım için şifre yi bilmiyorum. Şifremi unuttum diyorum e posta gönderiyor ama e Posta bana ait değil lütfen yardımcı olun hesabımı yeniden açmak istiyorum. Kendime ait olan hes...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 10 Aralık 2021 22:05

Merhaba ben Paycell hesabıma şifre giriş yapamıyorum. E-posta sildiğim için yeni bir e-posta kurdum ve ona numaramı yazdığım için şifre gelmiyor Onun için Paycell hesabımdaki e-posta eski e-posta geliyor. Eski e postaya kayıtlı yani ne gelirse oradan şifre yenilenebiliyor muyuz

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 10 Aralık 2021 19:02

Merhaba ben Paycell hesabıma şifre giriş yapamıyorum. E-posta sildiğim için yeni bir e-posta kurdum ve ona numaramı yazdığım için şifre gelmiyor Onun için Paycell hesabımdaki e-posta eski e-posta geliyor. Eski e postaya kayıtlı yani ne gelirse oradan şifre yenilenebiliyor.

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 10 Aralık 2021 18:20

Giriş yapamıyorum. Paycell Hesabım Donmuş acaba neden giriş yapamıyorum Ve giriş yapabilmem için ne yapmam Gerekiyor ve bunun için Neler yapmalıyım benim payselen Acil işim var kendime paket yapmam gerekiyor. İlk girdiğimde Rahat giriş yapabildim Bana uygulama da şifreyi yenile diyor

Devamını oku