Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Paycell ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Banka Hesabından Paycell Kartıma Para Transfer Olmadı

Selahattin
Selahattin 05 Şubat 18:50

0553 ***9 00 numaralı hattıma ait Paycell kartıma banka hesabımdan para transfer ettim 2 gün olacak halen hesabıma aktarılmadı. Defalarca müşteri temsilcileriyle görüştüm, dekontumu gönderdim, e mail yolladım ne yaptıysam halen aktarılmadı bu kadar saçma bir uygulama olamaz. Bizim de işimiz gücümüz var günlerce bunu mu bekleyeceğiz.

Paycell Logo
Paycell05 Şubat 18:51
Paycell Logo
Paycell07 Şubat 14:46

Ali

Paycell Hesaba Paranın Geçmemesi

Togg trumore uygulamasına hesabımdan 60.000 TL ön başvuru için para yolladım fakat açıklamaya e-cüzdan numaramı yazmayı unuttum. 3 gündür para cüzdanda değil hesabımda da değil mail attım uygulamadan şikayette bulundum hiçbir muhatap yok.

• profile
1 Destekçi

Paycell Togg Trumore Uygulamasına Hesabımdan 60.000 TL Gönderdim

Paycell Togg trumore uygulamasına hesabımdan 60.000 TL ön başvuru için para yolladım fakat açıklamaya e-cüzdan numaramı yazmayı unuttum. Para cüzdanda değil hesabımda da değil mail attım uygulamadan şikayette bulundum hiçbir muhatap yok lütfen çözüm sağlar mısınız?

Paycell Müşteri Hizmetlerinde Yetkiliye Ulaşılamıyor

Togg başvurusu açıklama kısmına dijital hesap numarasını yazmadım Paycell müşteri hizmetlerini aramama mail atmama rağmen hala bir geri dönüş olmadı hak kaybına uğruyoruz telefonla görüşmemizde yetkili kimse yok mailin isleme alındığına dair bir geri dönüş bile olmadı

Paycell Turkcell Ödeme Ve Elektronik Para Hizmetleri Anonim Şirketi

Togg trumore uygulamasına hesabımdan 60.000 TL ön başvuru için para yolladım fakat açıklamaya e-cüzdan numaramı yazmayı unuttum. 24.03.2023 cuma gününden beri para cüzdanda değil hesabımda da değil müşteri hizmetleri ile görüştüm mail atmam söylendi mail attım fakat para ne cüzdana geçti ne de hesab...

Paycell Para İadem Yapılmıyor

Togg532**** numaralı cüzdanımdan Togg siparişini iptal ettim cüzdanda iade al bölümü ile iade aldım hala hesabıma para gönderilmedi müşteri hizmetlerini aradım mail atın cevap verelim diyor, ivedi bir şekilde tarafıma para iadesini yapın ve bana bilgi verin.