Passolig Passo Mobil Uygulaması Giriş

01 Haziran

Passo uygulamasına giriyorum hesabıma giriş yaparken işleminiz şu anda gerçekleştirilemiyor diyor ve hesabıma giremiyorum. Yine e-posta seçeneği ile girerken de SMS doğrulama istiyor. Doğru girdiğim halde sürekli aynı işlem gerçekleştirilemiyor uyarısını veriyor.

Passolig Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 8 sa 41 dk
Passolig Logo
01 Haziran 08:47

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Passolig Mobil Uygulamaya Giriş

2 hafta önce

Merhaba, iki gün önce Passolig hesabı açmıştım ama iki gündür hesaba mobil uygulamanız üzerinden giremiyorum. Girmeyi denediğim zaman tekrar deneyiniz diye bir uyarı çıkıyor, sürekli denememe rağmen hala giriş yapamadım. Mobil uygulamanız üzerinden de bildirdim ama hala dönüş olmadı

Passolig Mobil Uygulamaya Giriş

Passolig Bilet Alamıyorum Yardım Edin Lütfen

06 Nisan

Passo mobil uygulamasına giriş ekranın da işleminiz şu an da gerçekleştirilemiyor uyarısı veriyor önceden giriyordu onda da bilet alırken t. C. No. Yu tanımlarken işleminiz sırasında bir hata oluştu lütfen tekrar deneyiniz uyarısı veriyor bilet alamıyorum lütfen yardım edin.

Passolig Bilet Alamıyorum Yardım Edin Lütfen

Passolig Bilet Alamıyorum. Bir Hata Oluştu Diyor.

04 Nisan

Passolig Uygulamasına Giremiyorum Hata Veriyor

24 Mart

Passo uygulamasına giriş yapamıyorum. Kaç defa denedim ama giremedim, hata alıyorum. "Bir hata oluştu. Yapmak istediğiniz işlemi tekrar deneyiniz" uyarısı çıkıyor ve müşteri hizmetlerini aradığımda cevap alamıyorum. Bu sorunun çözülmesini istiyorum. Maça gitmek için Mac bileti almıştım fakat kartım ...

0 Yorum

Passolig Şikayetvar üye markasıdır