Passolig Kartım Elime Ulaşmadı

27 Eylül
Abdullah'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim kısa sürede cevap geldi.”

Passolig kart başvurusu yaptım. Ödemesi kredi kartımdan gerçekleşti fakat başvuru yapalı en az bir ay oldu ne bir takip numarası ne de bir e-mail mesajı geldi. Passolig Kartım elime ne zaman ulaşır tahminen. Kartımın basım ve gönderim süreci hakkında bilgi edinmek istiyorum. SMS ya da e-mail ile bilgilendirme yapılmasını istiyorum.

Passolig Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 30 dk
Passolig Logo
27 Eylül 16:42

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

27 Eylül 16:44

Çok teşekkür ederim kısa sürede cevap geldi.

Passolig Kartım Ne Zaman Gelir?

19 Temmuz

Passolig kart başvurusu yaptım. Ödemesi kredi kartımdan gerçekleşti fakat ne bir takip numarası ne de bir e-mail mesajı geldi. Passolig Kartım elime ne zaman ulaşır tahminen. Kartımın basım ve gönderim süreci hakkında bilgi edinmek istiyorum. SMS ya da e-mail ile bilgilendirme yapılmasını istiyorum.

Passolig Kartım Elime Ulaşmadı

Serkan
01 Haziran

Passolig kart başvurusu yaptım. Ödemesi kredi kartımdan gerçekleşti fakat ne bir takip numarası veya bir mesaj gelmedi. Passo uygulamasından da giremiyorum kart ile eşleşmesi gerektiği yazıyor. Kartım elime ne zaman ulaşır tahminen. Lütfen yardımcı olun.

0 Yorum

Passolig Şikayetvar üye markasıdır