Passolig Kartım Daha Gelmedi!

Gökhan Gökhan23 Aralık 2019 16:31

Ben 7 Aralık'ta Passolig kart başvurusu yaptım bugün ayı 23 ü hala gelmedi 3. Haftaya giriyoruz Passolig'i arıyorum en kısa zamanda elinize ulaştıracaktır diyor 1 haftadır ama gelen giden yok yardımcı olursanız sevinirim ben kaç gündür evdeyim Passolig'im gelsin diye bekliyorum.

  • - Görüntüleme

Cevaplar

profile-icon Gökhan 24 Aralık 2019 15:02

Passoligimi 17 gündür alamıyorum artık nolur gelsin müşteri hizmetleri arıyorum kuryeye teslim ettik yakın zamanda gelecek diyor bugün kurye geldi sabah ama ben uyuduğum için o anda kapıyı açamadım sonra zilin sesini duyunca kapıyı açtım kurye çoktan gitmişti lütfen kurye yarın tekrar gelsin cevaplarsanız sevinirim

profile-icon Gökhan 24 Aralık 2019 13:49

Passolig'im gelecek mi daha gelmedi

Passolig Logo Passolig 24 Aralık 2019 13:47

Sayın Y., İlettiğiniz şikayet ile ilgili inceleme yaparak, 24.12.2019 tarihinde e-mail aracılığı ile detaylı bilgi paylaşılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Passolig Şikayet Yönetimi

profile-icon Gökhan 24 Aralık 2019 13:42

Passolig kartımı sipariş edeli 17 gün oldu halen gelmedi bugün kurye geldi uyuduğum için kapının zilini duymadım sonra dan duydum baktım ki abi gitmişti ve şu an ses yok kimseden ne zaman gelincek bir daha 17 gündür bekliyorum şansıma uyuduğum vakit gelindi yarın gelir mi kurye bir daha lütfen cevaplayın

profile-icon Gökhan 24 Aralık 2019 13:11

Kurye Passolig kartımı getirmiş ama ben uyuyodum o yüzden kapıyı açamadım bir daha ne zaman getireceksiniz bilmiyorum ama ben 17 gündür passoligimi bekliyorum şansıma uyuduğum zaman getirildi o yüzden kapıyı açamadım lütfen bu hafta getirilsin Passolig'im kaç gün oldu hala alamadım

profile-icon Gökhan 24 Aralık 2019 11:24

Kurye bugün sabah geldi passoligimi vermek için o anda uyuyodum tam kalktım baktım kurye gitmişti bana mesaj geldi bir daha uğrıcaz diye ne zaman uğranır yarın mı yardımcı olursanız çok sevinirim kapıya açamadığım için özür dilerim ama tekrar bugün getirme şansları var mı

profile-icon Gökhan 24 Aralık 2019 11:16

İyi günler ben dün şikayet etmiştim bugün kurye geldi ama ben uyuyodum sadece zilin sesini duydum kalktım kurye gitmişti ve bana Passolig den mesaj geldi yoktunuz evde tekrar gelinicektir diye ben şu an evdeyim bugün getirelebilir mi veya yarın yardımcı olursanız çok sevinirim

counter-icnSizin de benzer bir şikayetiniz varsa
  • Yorum yazabilmek için ya da .

İlginizi Çekebilecek Diğer Konular

İlginizi Çekebilecek Diğer Şikayetler