Passolig ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Passolig Kartı Teslim Edilmiyor.

Muazzez
Muazzez 10 Şubat 14:16

Passolig kartına başvurdu 1,5 ay oldu kartım hala elime ulaşmadı. Aynı adrese iki Passolig kartı teslim edildi üçüncüsü benim kartım teslim edilmiyor. Kuryeden mesaj geliyor 1 dakika önce adreste bulunamadığınızdan dolayı teslim edilmedi diye fakat hiç kimse yok gelen yok zil çalma durumu yok sadece mesaj gönderiliyor resmen dalga geçiyor kuryeler. Kaçıncı müşteri hizmetlerini arayıp şikayet oluşturdum geri dönüş yapılacak size dendi ne geri dönen var ne Soran var madem gelmeyecek iptal edelim dedim kart bizden çıktığı için iptal edemiyoruz denildi. İnsanlarla dalga geçmektir bu paralarını alıp bizden çıktı deyip teslim etmeyip iptal de etmemek buna ne denir siz karar verin ben artık çok sıkıldım durum daha farklı yerlere gidiyor sanırım barkod numarası verildi postaneden alın diye postaneye indiğinde bana denildi ki sizin kartınız kuryelerin elinde oradan oraya gezmiş bir saçmalık olmuş arayıp şikayet edin denildi yani değişen hiçbir şey yok kartımdan ücreti çekildi kart basıldı yola çıktı bir şekilde bana ulaşmıyor sürekli kuryelerle geldik yalanıyla mesaj geliyor ne yapılmaya çalışılıyor çok merak ediyorum.

21 Şubat 23:17

Passolig kartım hala gelmedi. İki aydır elime ulaşmadı. Ne iletişim kurabileceğim numara ne uygulamada detaylı bilgi var. Herhangi bir mercinin iletişime geçmesini istiyorum. Şikayet etmekten çok yoruldum en son aradılar kurye sizi arayacak teslim edecek denildi üstünden tekrar bir hafta geçti artık çözmeniz gerekiyor bu durumu ikinci şikayetim aktı üstü bir kart teslim edilecek nasıl bir kuryenin elindeyse oyun oynuyor yeterrrrrrr.

Passolig Logo
Passolig10 Şubat 14:38

1 hafta önce

Passolig Kart Teslim Olmaması

Merhaba, Passolig karta başvuru mu yaptım. Bana ulaşılamadığı söyleniyor gelen mesajlarda ancak arayan olmadı. Elimde takip numarası veya telefon numarası gibi bir iletişim adresi yok. Lütfen bu aksaklığın giderilmesini ve kartımın adresime teslim edilmesini talep ediyorum.

3 hafta önce

4 Ay Oldu Passolig Kartım Gelmedi

Yurt dışında yaşayan akrabam adına Passo lig kartına başvurdum ödemeyi benim kartımdan yaptım. (Sayin müşterimiz, 6700 ile biten kartınız eksik adres bilgileriniz nedeniyle teslim edilememiştir. Lütfen 0(850) 7243344 Passolig iletişim Merkezi'nden adresinizi güncelleyin diye bu mesaj geldi aradım il...

17 Aralık 2022

Passolig Kart Başvuru Sonrası Kartın Elime Ulaşmaması

Passolig kart başvurusu yaptım. Kuryeye verildi fakat sonra hiçbir takip numarası veya bilgilendirici bir mesaj bana iletilmedi. Adresinizi ziyaret ettik fakat yoktunuz, not bıraktık tarzında bir mesaj geldi. Ama böyle bir durum da söz konusu değil. Umarım yardımcı olursunuz

19 Ekim 2022

Passo Lig Hakkında

Sayın yetkili, 02/10/2002 tarihli Passolig kart başvurusu aşamasında kayıtlı telefonumuza gelen SMS de "kartınız yetersiz adres bilgisi" nedeniyle teslim edilememiştir Passolig İletişim Merkezini : 08507243344 arayın adresinizi güncelleyin denmektedir. Oysa ki adres bilgimiz tam olarak zaten sist...

04 Ekim 2022

Passolig   Kartım Gelmedi!

Passolig kartına başvurdum yaklaşık 15 gün oldu fakat jart belirttiğim adrese gelmedi. Ne takip numarası var ne takip edeceğimiz bir alan bu kadar profesyonel bir firma bu kadar nasıl basit sorunlara yol açıyor anlamış değilim. Bu konulara dikkat edin ve lütfen iletişime geçin benimle.