Passolig İle İlgili Kurye Hâlâ Gelmedi.

04 Haziran

Çok uzun süre önce Passo ®lig için ödeme yaptım ve kurye ile evrak geleceği bilgisini aldım. Aylar geçmesine rağmen ne kurye ile ilgili bilgi verildi ne de herhangi bir SMS vs geldi. Nkolay ® müşterisiyim ve Passo bilgilerinin ortak olması gerekir. Ama şu an için hâlâ bekliyorum.

Passolig Logo
04 Haziran 16:15

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Yasin
11 Haziran 21:54

Kuryeleriniz kafalarına göre geliyor. Ne SMS geliyor ne de bilgilendirme yapıyorlar. İş yerine istemiştim, eve gelmişler. Sonra işte olmadığım bir saatte de işe gelmişler. Gerçi şikayet yazmasak gelecekleri yoktu. Neyse halledemedik bir türlü. Işık hızında hizmet için teşekkürler.

Passolig'im Gelmedi Ödeme Yaptım Bilgilerim Alındı

10 Nisan

Passolig'im hala gelmedi kurye kapıma geldi bir dosya imzalattı 1 hafta sonra gelecek kartınız dedi ama neredeyse 2 ay oldu gelen giden yok. İnternette sorguladığım da teslim edildi gözüküyor bununla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim kapıya gelen kişiye de kişisel bilgilerim verildi.

Passolig Kartının Gelmeden Uygulamadan Kullanabilir Miyim

27 Aralık 2022

Gelen Kurye arkadaş Passolig kartının gelmeyeceğini uygulamadan kullanabileceğimi söyledi kartın gelmesi için bir daha ödeme yapmam gerektiğini söyleyip kimlik bilgilerim istendi bende verdim ve ortada kart yok Dolandırıldığımdan şüphelendim Yardımınız için Teşekkürler

Passolig Tamamlanamayan Kurye Süreci

5 gün önce

Bu şikayet yazım 18.08'te Passo üzerinden başvurmuş olduğum Passolig dijital kart için bugün 19.09 tarihi olmasına rağmen sözleşme elime ulaşmadı. Ne arama durumu söz konusu ne bilgilendirme müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede sözleşme için kurye sürecini beklemem gerektiğini söyledi 1 ay olmu...

Passolig Tamamlanamayan Kurye Süreci

Passolig Kartının Teslimi Konusunda

6 gün önce

İyi geceler Passolig kart aldık. Aldıktan 1 hafta sonra memlekete gittik kurye eve getirdiğini ve ulaşamadığını söylüyor. Memleket te olduğumuz için kartı alamadık. Kartımızı nereden ve nasıl alabiliriz Bilgi verirseniz memnun olurum. Tekrardan iyi geceler

Passolig Kart Kurye Problemi

1 hafta önce

Passolig kart için başvuru yapalı 15 günden fazla olmuştur. Kart kargoya verildi ama sonrasında kurye evime hiç gelmediği halde gelmiş ve bana ulaşama...

0 Yorum

Passolig Şikayetvar üye markasıdır