Passolig Galatasaray Kombine Yenileme Problemi

05 Mayıs

Passo kombine yenileme işlemini gerçekleştiremiyorum. Ödeme ekranında ödeme işlemi gerçekleştirilemedi uyarısı veriyor. 10 kez denememe rağmen işlem gerçekleştirilmedi uyarısı veriyor. Kredi kartımla ilgili hiçbir sorun yok. Limiti var internet alışverişine açık. Bugün son gün ve yenileme yapamayacağım

Passolig Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 8 sa 41 dk
Passolig Logo
05 Mayıs 08:32

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

PASSOLİG- Passo Galatasaray Kombinem Var Maç Biletini Transfer Edemiyorum

06 Ağustos

Galatasaray Kombinem var Ama devir işlemi yapamıyorum. Yeni sezonda kombine aldım. Yurt dışında yaşıyorum ve gidemediğim maçları Galatasaray'a vermek istiyorum ama maalesef transfer yasak gösteriyor, o yüzden transferi gerçekleştiremiyorum. Lütfen yardımcı olursanız çöm sevinirim

Passolig Kullanıcı Kilitli Hatası Hesaba Ulaşamama

17 Mayıs

04.05.2023 tarihinden itibaren kullanıcı kilitli hatası alıp Passolig hesabıma giriş yapamıyorum. Şifremi unuttum bölümünden de hesabıma ulaşamıyorum. 05.05.2023 tarihinde kayıt oluşturdum ancak her gün aramama ve aciliyet bildirmeme rağmen tarafıma arama ile dönüş yapılmadı ve Galatasaray futbol ku...

Passo Üzerinden Alınan Kombine Kartın İade Bedelinin Eksik Yatması

11 Mayıs

Nisan ayında Galatasaray Nef Stadı'ndaki kombine kartımı 23-24 sezonu için yeniledim. Daha sonra kulübün vade farksız 12 taksit imkanı sunduğu bilgisi Passo tarafından geldi. Önceki satın almamın iptal edileceği ücretin iade edileceği ve tekrar satın alamam gerektiği iletildi. Ben de tekrar satın al...

0 Yorum

Passolig Şikayetvar üye markasıdır