2019-2020 sezonunda ligin ikinci yarısında Göztepe'nin kombine biletinin sadece ilk 3 maçına giriş yapabildim. Maalesef Covid-19 sebebiyle kombineleri kullanamadık gidemediğim kalan maçlar (6 maç) ile ilgili tarafıma herhangi bir dönüş yapılmamıştır. Söz konusu kombinem için seyircisiz maçların ücretinin tarafıma iade edilmesini istiyorum.
Sayın Murat Ş.,
İlettiğiniz şikayet ile ilgili inceleme yapılarak, 28.09.2020 tarihinde e-mail aracılığı ile detaylı bilgi paylaşılmıştır.
Konuyu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Saygılarımızla,
Passolig Şikayet Yönetimi