Passo Lig Kartım Hk.

29 Mayıs

Yaklaşık 1 hafta önce Passolig kart siparişi verdim. Bana takip numarası kargo veya kuryeyle alakalı bir mesaj mail bildirim bile gelmedi. Bana kargom ve takip numaram ile alakalı geri dönüş yapılmasını istiyorum. Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen kimse bakmadı. En azından geri dönüş yapılsın.

Passolig Logo
29 Mayıs 23:56

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Passolig Kartım Nerede Takip Numarası Gelmedi

05 Haziran

Passolig kartı sipariş ettim cumartesi günü 3 Haziran'da 11 inde maç var çarşambaya kadar elimde olması lazım kartımın nerede olduğunu bir takip numarası dahi gelmedi lütfen gelsin maça gitmem önemli Çarşamba bilet alacağım lütfen benimle iletişime geçin. Müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanamıyoru...

Passolig Kartım Elime Ulaşmadı

27 Mayıs

Passolig kartım gelmedi. Bir aydır verdiğim Passolig kartım elime ulaşmadı. Ücret ödendiği halde herhangi bir bilgi sağlanmadı. Müşteri hizmetlerinden de bilgi sağlanmamaktadır. Ücreti ödendi ve PTT ile gelinecek ne takip numarası ne de bir iletişim sağlandı. Lütfen Yardımcı olur musunuz.

1 Yorum

Cengiz

1 hafta önce Passolig başvurusunda babam adına başvuruda bulunduk çarşamba günü kargoya verildi mesaj geldi ama ne kargo takip numarası var ne arayan hangi kargo dağıtım yapıyor nasıl öğreneceğiz

Passolig Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı