Ön Ödemeli Kart İnternet Alışverişi Yapmıyor
1.815görüntülemeEvet 3D güvenliği olmadan internet alışverişi yapabiliyorum. Fakat hala 3 d güvenlik kullanarak internet alışverişi yapamıyorum. Kaç site 3 d güvenliksiz işlem yapıyor ki? Ve ne kadar güvenli.
Başka bankaya ait kredi kartımın limiti çok yüksek olduğu için internet alışverişlerinde kullanmak istemiyorum. Bu nedenle maç bileti aldığım ve güya banka kartı da olan Passolig kartına para yükledim. Hem temassız özelliğinden yararlanırım hem de internet alışverişinde kullanırım diye. Bankadan internet bankacılığını açtım kartı internet alışverişine açtım. Onlarca kez denememe rağmen internet alışverişi yapamıyorum. Bankayı aradım. Kartı sırf bu amaçla kullandığımı söyledim. Müşteri temsilcisi ile konuşurken de işle yapmayı denedim yine olmadı. Kartta teknik bir sorun olduğu ve 1 gün içinde çözüleceği söylendi. Sonuç mu? Br hafta oldu ve halen ses seda yok. Alışveriş yapabilir miyim? Yok. Paramı çekebilir miyim? Yok. Başka karta aktarabilir miyim? Yok. E ne yapacağım ben bu parayı?