tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız 2.9
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Passolig ile ilgili bir şikayetin mi var?

Passolig Kurye

1.349 Şikayet
Şikayet Sıralaması
9 saat önce

Passolig Kart İade İptal İşlemi

Passo üzerinden bir futbol maçına gitmek için bilet alacaktım ve Passolig kartı gerektiğini gördüm. Başvurumu internet sitesi üzerinden yaptım ve hesabımdan ücret kesildi. Daha sonrasında bileti satın alma kısmına geldiğim zaman biletlerin tükenmiş olduğunu gördüm. Böyle olunca kart almaktan vazgeçt...

2 gün önce

Passolig Fiziksel Kart Elime Ulaşmadı.

Passolig kartına yaklaşık 4 ay önce başvurdum, birkaç kez tarafınızdan arandım. Kurye teslim edecek dediler ancak tarafıma ulaşan herhangi bir fiziksel kart yok. Passo uygulamasında gözüküyor ama elime ulaşan fiziksel kart maalesef yok. Sitenizde teslim edildi yazmasına rağmen.

• profile
1 Destekçi
3 gün önce

Passolig Kartım Basım Aşamasında Hala Kuryeye Verilmedi

10 gün önce Passolig kart başvurusu yaptım. Kart 10 gündür basım aşamasında ve hiçbir gelişme yok. Kart ne zaman basılıp yollanacak? Bir kart basması kaç gün sürüyor? En azından bir bilgi verin. Bu tarihler arası kuryeye verilecek muhatap olunacak kimse de yok.

3 gün önce

Passolig Kartım Teslim Edilmedi

Passolig kartım evde olmama rağmen kurye tarafından mesaj ile bilgilendirilerek evde olmadığım gerekçesi ile teslim edilmedi. Tekrar gelineceği söylense de herhangi bir bilgi yok kuryeye de ulaşmak mümkün değil. Kartımı nasıl teslim alacağım bilgilendirme yapar mısınız?

Alp
4 gün önce

İlk Passolig Başvurusunda Bilgilendirmeden Sanal Kart Satılması

Passolig mobil uygulamasından Passolig kart satın aldım postaneye çağırıldığımda kartımın geldiğini düşündüm fakat bir taahhüt imzalatıp bir suretini verdiler. Postanedeki bayan kart sonradan geliyor dedi. Bana da gelmedi dedi. İçime kuşku düştü aradım müşteri hizmetlerini ben tarayıcıdan değil mobi...

5 gün önce

Passolig Kartım Bana Ulaşmadı!

25 Nisan tarihinde Passolig kartı aldım ödemeyi yaptım fakat herhangi bir kurye takip numarası ya da kartın oluşturulduğuna dair bir mesaj alamadım. Ne zaman geleceğine bakamıyorum. Şikayetim giderilmesini ve kartımın adresime ulaşmasını talep ediyorum.

Passolig Kartım Gelmedi Ne Zaman Gelecek

02.05.2023 tarihinde Passolig kartı aldım ödemeyi yaptım fakat herhangi bir kurye takip numarası ya da kartın oluşturulduğuna dair bir mesaj alamadım. Ne zaman geleceğine bakamıyorum. Şikayetim giderilmesini ve kartımın adresime ulaşmasını talep ediyorum. İlgilenirseniz sevinirim

Passolig Kartım Evime Gelmiyor

Passolig kartım neredeyse 1 aydır gelmiyor her zaman Sayın müşterimiz,... İle biten kartınız adresinizde size ulaşılamaması nedeniyle teslim edilememiştir. Tekrar ziyaret edilerek kartınız teslim edilecektir. Kurye bilgilerinizi http://bit. Ly/1rqMxTQ linkinden kontrol edebilirsiniz. SMS almamak içi...

Passolig Kartım Evime Gelmiyor

Passolig Kart Kargo Takip

Passolig kartımı getiren kurye evde olmama rağmen evde bulunmadığıma dair bir SMS yollamış. Hangi kargo ile çalışıldığı da görünmüyor. Kartımı nasıl alacağım? Ayrıca kuryenin hatası da görmezden gelinecek gibi değil. Evde yok ne demek? Yanlışın düzeltilmesini talep ediyorum. Saygılarımla

Passolig Kredi Kartı Ücreti İadesi Yapılmadı

Passolig kredi kartına başvuruda bulundum ve 172 lira kurye ve kart ücreti aldılar. Kartım onaylanmadığı için ödeme iadesi gerçekleşmedi. Passolig hem kart onaylamıyor hem de parasını alıyor gerçekten yaptıkları ayıp. En kısa zamanda iadesini istiyorum.

Passolig Kredi Kartı Ücreti İadesi Yapılmadı

Kurye Gelmesine Rağmen Passolig Kartı Yoktu

Passolig kartım gelmedi, sadece sözleşme verdiler. Kurye içinde kart yok sadece sözleşme var dedi sanal kart falan bir şeyler dedi anlamadım o kadar kart parası verdim neden gelmedi sanal kartsa neden fotoğraf bile seçtim kart için neden gelmedi. Açıklama bekliyorum

Passolig Kartım Nasıl Gelecek

Passolig Kartım Nasıl Gelecek

Passolig Kartım Gelmiyor

Sayın müşterimiz, 5385 ile biten kartınız adresinizde size ulaşılamaması nedeniyle teslim edilememiştir. Tekrar ziyaret edilerek kartınız teslim edilecektir. Kurye bilgilerinizi http://bit. Ly/1rqmxtq linkinden kontrol edebilirsiniz. SMS almamak için Passolig yazıp 3525'e gönderebilirsiniz. Mersis n...

Passolig Kuryesi Evde Olmama Rağmen Müşteri Bulunamadı SMS'i Yollatmış

1 hafta önce

Passolig Kartı Dağıtımı Yapan Kurye Hangi Firma?

Passolig başvurum için müşteriye yani bana ulaşılamadığı ve not bırakıldığı söyleniyor. Şimdi ise "acenteye sevk edildi" diye bir açıklama görüyorum. Günlerdir ne kimse aradı ne de kapımı çaldı. Bu kartları hangi kurye dağıtıyor o da yazmıyor. Kurye kim, bahsedilen acente kimse kartımı gidip kendim ...

1 hafta önce

Passolig Kart Gelmedi.! Acaba Ne Zaman Gelir?

Passolig sözleşmesi kurye ile geldi fakat aylar geçmesine rağmen Passolig kartım gelmedi? Neden gelmediği hakkında hiçbir fikrim yok. Yetkili birileri sesimizi duyar mı? Lütfen yardımcı olur musunuz? Passolig hesabıma para yüklemesi de yapmıştım kart olmadığı için onu da çekemiyorum.

3 Ay Önce Almış Olduğum Passolig Elime Ulaşmadı

Yaklaşık 3 ay önce aldığım Passolig hala elime ulaşmadı. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdiğimde adresinize yönlendiriyorum deniyor. Ancak aradan geçen zamanda hala Passolig elime ulaşmıyor. Passo böyle kötü hizmet için bir de 50₺ gibi bir kurye ücreti alıyor.

Passolig Kartı Teslim Sorunu

Passolig kartım haftalar oldu. Gelmedi hangi kuryede belli bile değil gelmişler yerimizde bulamamışlar diye mesaj geldi ama ne gelen ne giden oldu. Kartımın bir an evvel teslim edilmesini adresimde olduğumu belirtmek istiyorum ya da neredeyse gidip kendimiz alalım

1 hafta önce

Passolig Kartı Nerede, Kimde, Ne Arıyorlar, Ne Bilgi Veriyorlar?

Passolig kartım onaylandı ama halen daha elime ulaşmadı. Müşteri hizmetlerinde aradım. Kurye de olduğunu söyledi. 1 ay geçmesine rağmen hiçbir bilgilendirme alamadım. Kartımın nerede ve nasıl alacağım konusunda, yardımcı olur iseniz sevinirim.

Marka Profili

Passolig, 9 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %96
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Passolig, 9 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %96