You can visit
to view global content, read reviews, and file complaints.
Passolig
Marka Profili
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %89
Passolig Kurye
Şikayet1.282
Gelmeyen Passolig Banka Kartı
24 Nisan tarihinde aldığım Ankaragücü Passolig banka kartı elime sözleşme olarak ulaştı. Gelen kuryeye sorduğumda banka kartının olmadığını sadece sözleşme olduğunu söyledi. Ankaragücü maçlarına girerken telefondan QR kod okutarak maça girilemiyor bir an önce banka kartımın gelmesini istiyorum.
Passolig Kartım Hâlâ Gelmedi
Bundan bir iki ay önce Passolig kart başvurusunda bulundum, onaylandı. Birkaç gün sonra kurye geldi, sözleşmeyi imzalattı, evrakı verdi ve gitti. Kartımınsa daha sonra teslim edileceğini söyledi ama aradan kaç hafta geçti, kart yok! Son gittiğim maçta mobil giriş çok sıkıntı oluşturdu, bir an önce k...
Passolig Kartı Kargo Takip Numarası
Passolig siparişi verdim. Bana takip numarası kargo veya kuryeyle alakalı bir mesaj mail bildirim gelmedi. Bana kargom ve takip numaram ile alakalı geri dönüş yapılmasını istiyorum. Müşteri hizmetleri defalarca aramama rağmen kimse bakmadı. Bunun dönüş yapılmasını arz ederim
Passolig'im Var Ama Kartım 4 Aydır Gelmedi
Kartım 4 aydan beri kuryede gözüküyor ne yapmalıyım ulaşım sağlayamıyorum. Müşteri hizmetleri aradığımda saçma sapan yerlere bağlantı sağlanıyor. Ben tekrar kart başvurusu yapmak istediğimde hatalı isim filan diyor. Var mı yardımcı olabilecek ya da bir bilgisi olan.
Passolig Kartım Ne Geldi Ne De Nerede Olduğunu Biliyorum
Kartımı kaybettiğim için kartımı iptal ettirip Passolig siparişi verdim fakat Bana takip numarası kargo veya kuryeyle alakalı bir mesaj mail bildirim gelmedi. Bana kargom ve takip numaram ile alakalı geri dönüş yapılmasını istiyorum. Bu ciddiyetsiz çalışma düzenine dikkat edilmesini rica ederim.
Passo Lig Kargo Takip
Passolig siparişi verdim. Bana takip numarası kargo veya kuryeyle alakalı bir mesaj mail bildirim gelmedi. Bana kargom ve takip numaram ile alakalı geri dönüş yapılmasını istiyorum. Müşteri hizmetleri defalarca aramama rağmen kimse bakmadı. En azından geri dönüş yapılsın.
Passolig Sipariş Ettim Herhangi Bir Takip Numarası Gelmedi
Passolig siparişi verdim. Bana takip numarası kargo veya kuryeyle alakalı bir mesaj mail bildirim gelmedi. Bana kargom ve takip numaram ile alakalı geri dönüş yapılmasını istiyorum. Şikayetimi dikkate alır ve bana cevap verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Passo Lig Kart Ulaşmama Sorunu
Passo lig kartım 3 haftadır gelmedi. Uygulamada kart bilgilerime ulaşamıyorum. Kurye süreci bitmeden bilgilere ulaşamazsınız yazıyor ama öyle bir kurye süreci daha başlamadı bile. Üyelik ücretini hemen peşin aldılar ama bir kartı kuryeye teslim bile edemediler.
Passolig Adres Yetersiz Sorunu
Passo kartımı sipariş verdikten sonra her gün başvurularım kısmından kontrol ediyordum durumunu bugün durumu kurye dağıtıma çıktı oldu. Bütün gün işyerinde beklememe rağmen gelmedi ve ondan sonra kartımın durumu adres yetersiz oldu fakat girdiğim adresi kontrol ettiğimde doğru olduğunu gördüm ne yap...
Passolig Kartımdan Haber Yok
Yaklaşık 1 ay önce Passolig siparişi verdim. En geç 2 haftada ulaşır denilen kart 1 ayı geçmesine rağmen Bana takip numarası kargo veya kuryeyle alakalı bir mesaj mail bildirim bile gelmedi. Bana kargom ve takip numaram ile alakalı geri dönüş yapılmasını istiyorum. Müşteri hizmetleri defalarca arama...
Passolig Kartımın Nerede Olduğunu Öğrenemiyorum
Passo Lig Kargo Takip
Passolig Kartım Teslim Edilmedi
Bundan birkaç ay önce Passolig kart başvurusunda bulundum onaylandı 2-3 gün sonra kurye geldi. Ben kartı beklerken sözleşmeyi imzalattı gitti bende kartım nerede diye sorduğumda teslim edilecek denildi ama elime kart falan gelmedi zaten aylardır bekliyoruz lütfen kartımı teslim edin.
Passolig Kartım Gelmedi, Neden Bu Konuda Yardımcı Olmuyorlar
Yaklaşık 2 hafta oldu. Passolig kartım hala gelmedi detaylar kısmında uğrandığı söyleniyor ama kimse olduğum adrese uğramadı bu durum için yetkili bir...
“Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için”
Passolig Kart Kurye Bildirimi!
Passolig Kart Başvuru Yaptım Ne Kuryeden Takip Kodu Geldi Ne De Mail
1 Ağustos günü internetten Passolig kartı aldım ama ne kurye takip numarası ne de mail geldi. Banka kartımdan da kart ücretinin çekilmiş olduğu gözüküyor. Kartım ne durumda ne zaman gelir bunu öğrenmek istiyorum. Gereğinin yapılmasını Passo uygulaması yönetecilerine iletmek istiyorum
Passolig Kartımın Nerede Olduğunu Bilmiyorum
Passolig Kargo Takip Herhangi Bildirim Alamadım
Bugün öğlen Passolig siparişi verdim. Bana takip numarası kargo veya kuryeyle alakalı bir mesaj mail bildirim gelmedi. Bana kargom ve takip numaram ile alakalı geri dönüş yapılmasını istiyorum. Şikayetimi dikkate alır ve bana cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Passolig Kartımın Nerede Olduğunu Bilmiyorum
Passolig Kartımın Nerede Olduğunu Öğrenemiyorum
Passolig Kartım Evde Olmama Rağmen Teslim Edilmedi
Evde olmama rağmen Passolig kartım 'evde olmadığım' gerekçesiyle teslim edilememiş. Kartımın dağıtıma çıktığına dair mesaj veya mail de gönderilmedi. Kartımın hangi kuryede ve nerede olduğuna dair bir mesaj da bırakılmamış. Yardım ederseniz sevinirim.
Passolig Kartım Teslim Edilmedi
Bundan 3-4 ay önce Passolig kart başvurusunda bulundum onaylandı 2-3 gün önce kurye geldi. Ben kartı beklerken sözleşmeyi imzalattı gitti bende kartım...
Passolig Kart Teslimi Şikayeti
Passolig Online Kart Başvuru
Dün Passolig siparişi verdim. Bana takip numarası kargo veya kuryeyle alakalı bir mesaj mail bildirim gelmedi. Bana kargom ve takip numaram ile alakalı geri dönüş yapılmasını istiyorum. Şikayetimi dikkate alır ve bana cevap verirseniz çok mutlu olurum.