02 Mayıs
Haktan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayet oluşturduktan 15 dakika sonra aranıp sorunla ilgilenmeleri ve sorunu çözmeleri, inanılır gibi değil ama çözdüler. Yeni kapak için teşekkürler. Bir tavsiye züccaciyelere yedek kapak gönderin bu markanın adı şikayete konu olmaz.”

Paşabahçe severek kullandığımız sürahinin kapağı kırıldı hiçbir yerde yedeği olmadığından bulunmuyor 5 10 liralık kapak yüzünden şimdi atılacak çünkü bu haliyle bir işe yaramıyor. Atmaya da kıyamıyoruz. Lütfen kapakları sert kırılgan kalitesiz yapmayın. Bu marka bu kadar değersiz değil.

Paşabahçe Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 18 dk 43 sn
Paşabahçe Logo
02 Mayıs 11:20
Haktan
08 Mayıs 15:10

Paşabahçe Plastik Kapak Sorunu (bulamıyorum)

18 Haziran

Paşabahçe sürahi ve bardak setimin sürahisinin plastik kapağı hemen kırıldı ve yedek parçasını bulamıyorum. Sürahiden çok memnundum ama bu şekilde kullanmak tozlara karşı hiç steril olmuyor. En azından yedek parça olarak almak için çok araştırdım ama hiçbir şekilde bulamadım o yüzden çareyi buraya y...

Paşabahçe Plastik Kapak Sorunu (bulamıyorum)

05 Haziran

Yeni aldığım Paşabahçe Antalya kırmızı kapaklı model sürahimin kapağı kırıldı ve yedek parçasını internette bulamadım. Sürahiden memnunum ve sadece kapağı için yeni bir sürahi almak istemiyorum, ekonomik durumlar malum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

17 Mayıs
"Paşabahçe mağazası şikayetimi yazar yazmaz aradı 2 tane ücretsiz yeni kapak gönderdi paşabahceye ve şikayetvar.com a çok teşekkürler"

0 Yorum

Paşabahçe Şikayetvar üye markasıdır