Paribu,1 yıldır Şikayetvar üye
markasıdır.
3 şikayet
Paribu Para Transferi Çok Yavaş
Hesabıma 90 TL para attım ancak hesabıma para gelmedi hesabınıza para yatmıştır diye mesa geldi ancak para hesabıma yatmadı. Neredeyse 2 - 3 saat bekledim param hesabıma yatmadı. Paribu destek ekibinden destek bekliyorum. Teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.
Paribu Hesabıma Param Yatmadı
Paribu Paramı Hesabıma Gelmedi
28 Şub. 2021 saat 13:21 de Paribu hesabımdaki tutarı Yapı Kredi banka hesabıma transfer yaptım fakat bugün 01.03.2021 tarihi Paribu'dan işleminiz gerçekleştirilmiştir diye mesa gelmesine rağmen param hesabıma geçmedi. Müşteri hizmetlerinize ulaşamıyorum. Sosyal medya hesaplarınızdan mesaj olarak des...