13 Mayıs 2013

Parex Yedek Parça!

Setinizi Koçtaş'tan aldım. Aldıktan 1 ay sonra setin açtım. Fakat sopayla paspasın birbirine takılacağı yerde küçük bir halka olması gerekiyor, o halka kutudan çıkmadı. Koçtaş la görüştüm. seti yeniden almamı gerektiğini söylediler. Ya da fişini verirsem yerine yenisini verecekleri söylediler. Ben bunu çeyizlik almıştım. Fişini bulamadım. Bir tane halka yüzünden ürünü kullanamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Yedek parçasını alabileceğim bir yer var mıdır?

Zühal 283 Okunma

Cevaplar

  • Zühal 24 Haziran 2013

    bana gönderdiğiniz sap benim işime yaramıyor. daha öncedende söylediğim gibi bana paspasın arkasına takılan beyaz halka gerekiyor. size face sayfanızdan göndermiş olduğum fotolara bakarsanız anlarsınız.bana sadece birtane halka göndereceksiniz .bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim. teşekkür ederim.

  • Zühal'ın Teşekkür Mesajı17 Haziran 2013

    burdan fotoları gönderemiyorum. sizden ricam facebook sayfanıza gönderdiğim fotolara bakarak bana istemiş olduğum halkayı gönderebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.

  • Zühal 17 Haziran 2013

    buradan parçanın fotosunu size nasıl gönderebilirim.

  • Zühal 17 Haziran 2013

    göndermiş olduğunuz parça benim istediğim parça değil, paspasın sopaya taktığımız yerde iki tarafında beyaz bir halka bulunuyor benim paspasımda alttaki beyaz halkam yok. ben beyaz bir halka istiyorum.

  • Parex Temsilcisi14 Haziran 2013

    Müşterimizin şikayeti değerlendirmeye alınmıştır, şikayet ile ilgili gerekli işlemler yapılarak müşterimize konu hakkında bilgi verilmiştir

  • Zühal 13 Haziran 2013

    adresimi size ilettim. fakat bana geri dönüş yapmadınız.

  • Zühal 02 Haziran 2013

    adresimi size iletiyorum. Armağanevler mah. havuz sk. no:31 vizarapark apt. kat.1 daire.2 ÜMRANİYE/ İSTANBUL

  • Zühal 31 Mayıs 2013

    armağanevler mah havuz sk vizarapark apt no 31 kat 1 daire 2 Ümraniye İstanbul

  • Parex Temsilcisi14 Mayıs 2013

    Sayın AYDIN, adres bilgilerinizi paylaşmanız durumunda parça gönderimi sağlanacaktır, iyi günler dileriz

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön