Param Kart Pos Cihazında Reddedildi Uyarısı Ve Onaylanmamış Sözleşme
622görüntüleme

Emre Bey'in nazik yaklaşımından ve problemimin çözümü konusunda gösterdiği ilgi için çok teşekkür ederim

03.07.2022 tarihinde yeni gelmiş olan param ön ödemeli kartımla ilk defa marketten alışveriş yapmak istedim. Pos cihazından "Reddedildi" uyarısı ile ödemeyi yapamadım. Destek hattına aradığımda herhangi bir sorun olmadığı, başka bir pos cihazından denememi belirttiler. Bende aynı marketin farklı bir pos cihazından hem temassız hem de şifreli olarak denememe rağmen yine işlemimi"Reddedildi" uyarısı ile yapamadım.
Aynı gün farklı bir markette denediğimde yine "Reddedildi" uyarısı ile işlemimi gerçekleştiremedim.
Hesabımda imzalanmamış sözleşmeler bölümünde Param Ön Ödemeli Kart Pos Cihazlarında kullanımına dair bir sözleşme olduğunu gördüm. Bu sözleşmeyi sisteme ıslak imzalı yükleme ve d*****@param.com.tr e posta adresine ıslak imzalı olarak göndermeme rağmen pazartesi gününde beri tarafıma bir dönüş yapılmamıştır. Hem sözleşme onaylanmadı hem de param ön ödemeli kartımı kullanamıyorum.
Bayramdan önce sorunumu çözerseniz memnum olurum. Saygılarımla