Papara Black kartım olmasına rağmen hala onaylı hesap olarak gözüküyorum bir çok kez kartla alışveriş yaptım para yatırma gibi işlemler oluyor fakat para çekmeyi denediğimde olmadı bu konuyla ilgili sorunu çözerseniz çok müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkür ederim. Ve para gönderemiyorum kimseye
Papara'dan çektiğiniz 89 lira iade eder misiniz lütfen? Ben daha öncesinde CV çıkarmak için kartımı girerek alışveriş yaptım, 9.9 TL'lik bir para ödedim buna ve bir ay sonra hesabımdan 89 lira daha çekildi. Bununla ilgili olarak Papara müşteri hizmetleri ile konuştum ve onlar da size ulaşmak istiyor...
Merhaba, Papara'da Veli bilgilerini annemin bilgileriyle girdim. Annemin Papara hesabı yok. Şimdi de babamın kimlik ve numara bilgilerini girmek istiyorum ama olmuyor. Sıfırlama işlemi veya başka bir konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun. Teşekkürler.
Papara kartıma para yükleyemiyorum. ATM'ye gidip yatırmaya çalışıyorum. Bu işlem şu anda yapılamaz diyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Çok acil. Umarım bir an önce sorun çözülür. Şimdiden teşekkür ederim.
Papara gray kartımın temasız
çalışmıyor. Papara uygulamasından açık gözüküyor ama marketlerde de denedim olmuyor. Bir de kartı yeni aldım. Kartı pos cihazına takıp şifre yazmam gerekiyor. (Onun dışında kart çalışıyor) Bana temasız daha iyi geliyor. Cevaplarsanız daha iyi olur. Teşekkürler.
Farklı kişilerden Hesabıma para geliyor. Ancak birisi para göndermek istediğinde limit aşıldığı için işlem gerçekleştirilemiyor. Her ayın yarısında bu limiti aşıp ay sonuna kadar beklemek istemiyorum ve bunun düzeltilmesini istiyorum. Teşekkürler...
Kolay gelsin. Daha önce hesap açmadım ama giriş yapınca hesap bulunuyor denildi. Nasıl iptal ettirebilirim, kapatmak istiyorum. Uygulamayı indirip giriş yaptım, daha önce kayıt var denildi. Eğer kayıt varsa kapatmak veya silmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Merhaba, Papara üzerinden Google Play 50 TL kod satın aldım ve birkaç dakika içerisinde kodum gelmesi gerekiyordu. Ancak bana 1 saatten fazla süre geç...
Papara'da limiti arttırmak için hesabımı onaylamam gerekiyor mu? Her şeyi girdim: T.C. kimlik numaram, doğum tarihim vs. Kimliğimi de tanıttım ancak şu anki halim ile kimlikteki halim hiç uyuşmuyor, bu yüzden onaylanmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Papara kartım ile Akbank ATM'den 300 TL çekmeye çalıştım. Ama Akbank hata verdi ve paramı vermedi. Sonra Papara hesabıma baktığımda 300 TL'nin çekilmiş olduğunu gördüm. Paramı geri istiyorum. En kısa zamanda iade edilirse çok teşekkür ederim. Papara numaram 1164751281.
Gelecek olan kargo Papara kartım ve adresim doğru elime ulaşmadı. Yanlış adres diye oysaki birçok kargo hizmetleri alıyorum ve adres bilgilerim kesinlikle doğrudur teşekkür ediyorum. Manavgat Antalya Side adres Kemer Mahallesi 1586 sokak no 24 Gürkan apt no * kat * Side Manavgat Antalya
Merhaba Papara kart aldım, hesap açtım ve para yükledim. Ama hiçbir şey yapamıyorum. Para harcanmıyor. İkinci şikayetimde dolar yatırım hesabı falan açık değil. Onlar etkinleştirilirse çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Yardımınız için.
Papara kartımla yaptığım YouTube.com ödememde cashback alamadım. 1126260142 Papara numaram her ay 10 TL cashback ödeme olmasına rağmen alamadım. Şimdiye kadar hiç böyle bir şey olmamıştı. Bu sorunumla ilgili bilgilendirme ve geri dönüş bekliyorum. Teşekkürler.
Papara kartıma para yatıramıyorum. Çip hatası veriyor ve nasıl çözülür onu da bilmiyorum. İlk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ve şu an da Papara hesabıma para yatırmam gerek çip hatası yüzünden yatıramıyorum en kısa sürede bu hatayı düzeltebilir misiniz. Yardımcı o...
Papara kartı söyledim Almond kart ama bir türlü sözleşmeli hesaba geçemedim. Lütfen bana ayrıntılı bir şekilde söyler misiniz. Denedim denedim olmadı arkadaşlarımda oluyor da bende neden olmuyor. Anlamadım. Lütfen buna bir çözüm bulun teşekkür ederim. En hızlı bir şekilde cevap gelmesini istiyorum.
Arkadaşım QNB Finansbank hesabından 500 TL attı. İşlemler 5-15 dakika diyor ama yarım saatten fazla oldu ama hala gelmedi Papara no1285994141 ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler Teşekkür ederim ✨ Teşekkür ederim ✨ Teşekkür ederim ✨ Teşekkür ederim ✨ Teşekkür ederim ✨
Papara kartıma sürekli para yatırdım ve yaşımda 18'in altındayım ama 17 yaşındayım ve velimden izin aldım. Kartım geldi ve ATM'den para yatırdım ancak Papara hesabım ATM'den para çekmeye kapalı. Sebebi nedir acaba? Teşekkür ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sayın Papara.
Papara'dan vp aldım ve merhaba, satın almış olduğunuz ürünler birkaç dakika içerisinde tarafınıza iletilecektir. >> saygılarımızla, epin.com.tr teşekkürler... B038 ama kodum gelmedi lütfen geri dönüş yapın daha önce aldığımda ise kodumu direk veriyordu şimdi ise vermedi.
Papara'dan almış olduğum Play Store kodu hala gelmedi böyle bir sorununu çok karşılaşıyorum hepinde yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler geri dönüş mesajı bekliyorum almış olduğum Google Play store kodunu gönderseniz sevinirim teşekkürler... E. Pin