Papara ile ilgili
  •   Çözüldü

Papara'ya Para Yatıramıyorum.

Yusuf
Yusuf 24 Ocak 08:48

Papara Black kartım ile Akbank ® ATM'sinden para yatıramıyorum. Defalarca denememe rağmen "şifrenizi doğrulayamadık" hatası alıyorum. Farklı ATM'lerden de denedim ama sonuç hep aynı. Farklı bir Lite kartım ile de denedim yine aynı hatayı verdi. Şifremi doğru girmeme ve kartımda hiçbir sorun olmamasına rağmen böyle bir hata alıyorum lütfen yardımcı olun.

Papara Logo
Papara24 Ocak 08:58

1 hafta önce

18 Yaş Altı Papara'ya ATM'den Para Gönderememe

Yaşım 15 parapara sanal kart kullanmaya başladım. ATM'den para yollamak istedim fakat Yapı Kredi Bankası 18 yaş altı olduğu için bunun yapılmayacağının söyledi. Diğer ATM'lerde de bu sorun yaşanıyor mu yoksa başka bir yoldan mı para yollamam gerekiyor.

2 hafta önce

Papara Black Kart ATM Sorunu

Papara kartımla ilgili sorun yaşıyorum, hangi ATM'ye gitsem Papara kartıma ne para yatırabiliyorum ne de para çekebiliyorum "bu işlem şu an da gerçekleştirilemiyor." hatası alıp duruyorum kartım aktif olmasına rağmen sürekli kartsız işlem yapmak zorunda kalıyorum.

3 hafta önce

Papara Black Kart Aktive Etme Sorunu

Papara hesabımı onaylayıp Black card siparişi verdim ve dün elime geçti ve bugün ATM den içine para yükledim arkadaşıma para gönderecektim ve kart tanımlaya girdim kart bilgilerini girdim fakat ardından hata aldım ve kart aktive olmadı lütfen yardımcı olunuz. Çok acil

3 hafta önce

Papara Öğrenci Kartı Sorunu

Papara öğrenci hesabım var ve içinde bir miktar para var. Çar Papara kart istedim. Gelince içindeki parayı Papara edu karta ihtiyaç duymadan ATM'den çekebilir miyim? Konu hakkında bilgi almak istiyorum. Şu an çok kötü bir duruma düştüm, içindeki para yaklaşık bir aydır bekliyor.

4 hafta önce

Papara Kartımı Banka Kabul Etmiyor

Papara kartımı bugün aldım. Bütün ATM'lerde denedim, hepsinde bankanız bu kartı kabul etmiyor diyor. Ne yapabilirim? Ayrıca para yatıramıyorum. Bu sorunumun nedeni nedir? Sadece Akbank için mi? Eğer Akbank içinse onda denedim kabul etmiyor diyor. Ne yapacağım?