Mikail sonuçtan çok memnun

Papara'dan Altın Alınca Zararla Başlatması

Mikail
19 Ağustos 2024 16:51

Papara üzerinden 798 lira (0.29g) altın alımı gerçekleştirdim ama alır almaz altın bakiyesi altında bir düşüş olmamasına rağmen -35 lira oldu. Bu yatırdığım bakiyenin bu denli bir düşüş yaşaması için altının en az %4 düşmesi lazım. Altındaki bu denli bir düşüş olmaması göz önünde bulundurulursa, bu para bir anda çöp oldu.

19 Ağustos 2024 17:13 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebinizle ilgili olarak Papara hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden detaylı bilgilendirme yapılmıştır. Sektörde en rekabetçi fiyatlarla size hizmet vermeye gayret ettiğimizi belirterek makas aralığına bir müdahalemizin bulunmadığını iletmek isteriz. Kâr-zarar durumu her zaman satış fiyatı üzerinden hesaplandığı için yatırımınızı daha uzun vadeli düşünmenizi tavsiye ederiz. Mesai dışı ve hafta sonları yapılan alım-satımlarda kurlar değişkenlik gösterdiği için alım-satım öncesinde kurları kontrol etmenizi ve en avantajlı kur fiyatlarımız için hafta içi mesai içerisindeyken alım-satım yapmanızı rica ederiz. Saygılarımızla. Papara Destek Ekibi

Papara Altın Hesabında Yüksek Komisyon!

Samet
21 Şubat 22:18
Papara Altın Hesabında Yüksek Komisyon!

Talha

Furkan sonuçtan memnun değil

Papara Altın Hesabım Gerekçesiz Kapatıldı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Furkan
10 Eylül 18:25
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Papara Hesabım Kapandı, Altın Bakiyem Günlerdir İade Edilmedi

Kadir