Papara ile ilgili
  •   Çözüldü

Papara'da Para Gönderemiyorum

Anıl
Anıl 26 Mart 18:55

Sayın Papara. Papara'da para transferi için para göndere tıklıyorum göndereceğim kişiyi seçip açıklamayı yazıyorum tamamlayıp göndereceğim sonra şifre istiyor sürekli aynı şey oluyor lütfen çözülmesini istiyorum lerimi yapmamı engelliyor. Sürekli denedim aynı şeyler oluyor.

Papara Logo
Papara26 Mart 19:05

Papara Uygulamasına Giriş Yapamıyorum

Giriş yaptığımda "hata - vazgeçildi" diye bir hata alıyorum. Bu sorunun acilen çözülmesini istiyorum. İnsanların acil ihtiyaçları olabilir, birine para göndermesi veya para istemesi gerekebilir. Lütfen gereğini yapın.

Papara Uygulamasına Giriş Yapamıyorum

Papara Hesabı Havuzdan Bankama İade

09/05/2023 de arkadaşımın Papara hesabına 100 TL fast ile para gönderdim. (Yapı Kredi Bankası e**ü***) Ancak açıklamaya e-- yazdığım için ulaşmadı ve havuzda kaldı. 16/05/2023 tarihinde hesabımı kontrol ettiğimde hala gelmedi 2-5 iş günü denmesine rağmen iadesi yapılmadı. Müşteri temsilcisine defal...

Papara 100 TL Gönderin

Papara kartımı aktifleştirdim ancak para göndermek istediğimde 100 TL göndermen gerekiyor diyor. Başka hesabım yok. ATM'den Papara hesabıma 100 TL yatırsam olur mu? Yardım edin. Çok saçma bir durum. Yetkililerle iletişime geçince hiçbir şey yapmıyorlar. Lütfen yardım.

Papara 100 TL Gönderin

Papara Aktive Etme Sorunu Yaşıyorum

Kart sipariş ettim ve aktive edemiyorum kartınız aktive etme uygun değildir sorunu yaşıyorum. Papara ile iletişime geçemiyorum. Sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Para çekemiyorum veya birine para gönderemiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Papara Para Gönderme Sorunu

Papara kartım var ve aktive etmiş bulunmaktayım. Lakin hesabımdaki parayı başka bir Papara numarasına göndermek için para transferine bastığımda benden tekrar kart istememi ve kartın tanımlı olmadığı ile ilgili bir uyarı geliyor. Papara ekibi ilgilenirseniz sevinirim.