Papara'da Para Gönderemiyorum

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ile ilgili sizlere Papara hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Hesap onaylama adımlarını tamamlandıktan sonra alınan veli/yasal temsilci onayı ile hesap türünüz, velinizin/yasal temsilcinizin hesabını onaylama türüne bağlı olarak değişmektedir. Sözleşmeli Hesap sahibi olabilmeniz için veli/yasal temsilcinizin ve sizin, hesabınızı onaylarken yeni kimlik ve NFC ile işleminizi tamamlamanız gerekmektedir. NOT: Yalnızca yukarıda belirtilen şekilde hesap onaylama aşamalarını tamamlamanız ve kimliğinizde fotoğrafınızın olması durumunda Sözleşmeli Hesap sahibi olabilirsiniz. Ayrıca belirtmek isteriz ki, para gönderme yetkinizin tanımlanması için kendi adınıza kayıtlı banka hesabınızdan Papara hesabınıza tek seferde en az 100 TL ve üzeri para yatırmış olmanız gerekmektedir. Sonrasında para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Sorularınız için 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezi hattımızdan veya [email protected] e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla Papara Destek Ekibi
Papara Black kart sipariş ettim. Bir iki hafta içinde elime ulaştı ama arkadaşlarıma para gönderemiyorum, sözleşmeli hesaba geçin diyor. Ama kart gelince otomatikman sözleşmeli hesaba geçiş yapılıyormuş zaten. O zaman ben niye arkadaşlarıma para gönderemiyorum.
Papara'dan Black kart sipariş ettim ancak kart aktive edilmiyor ve sözleşmeli hesaba geçiş yap uyarısı veriliyor ve arkadaşlarıma para gönderemiyorum kaç ay oldu hala aynı problem lütfen bu sorunu çözer misiniz arkadaşlarıma para göndermek istiyorum artık