Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Papara'da Kimlik Onayında Hologram Sorunu

Mehmet 05 Şubat 14:15

Papara da kimlik onayı yerinde 2 adımı geçtikten sonra hologramda donma oluyor yardımcı olur musunuz hesapta paramda var kullanamıyorum. Şu an Gmail ® ile desteğe de yazdım yardımcı olursunuz inşallah mağdur olmak istemiyorum hesabımda para var boşa gitmesin.

Papara Logo
Papara05 Şubat 14:58

6 gün önce

Papara Hesap Onaylama Ve Hologram

Hesabımı onaylayamıyorum. Yönlendirmeleri doğru yapsamda onaylamıyor. Kimlik ile yüz uyuşmuyor hologramı okumuyor tarzında uyarılar çıkıyor. En kısa sürede geri dönüş yaparsanız sevinirim. ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️🙂🙂🙂☺️🙂☺️🙂☺️🙂☺️🙂☺️🙂☺️🙂☺️🙂☺️

1 hafta önce

Papara Mesajlara Bakmıyor Hesabımı Onaylayamıyorum

Papara WhatsApp a bakmıyor Papara hesabımı onaylayamıyorum kimliğin ön arka hologram oluyor ama canlılık kontrolü olmuyor kimlikteki fotoğrafım 5-6 yıl önce çekilmişti yardım eder misiniz WhatsApp'tan yazdım ama 2 gündür geri dönüş yapan yok 1 haftadır uğraşıyorum

2 hafta önce

Papara Hesap Onaylama Hologram Sorunu

Papara hesap onaylama sorunu hesabı onaylarken hologramda kalıyor. Donuyor. 2 haftadır uğraşıyorum müşteri hizmetleri başka telefondan girin dedi. Girdiğimde t. C.'mi yazdığımda sorun çıktı. Bu numarayı arayın dedi Papara'nın servisi gene bir şey yapamadı. Lütfen yardım edin.

29 Ocak

Papara Onaylarken Hologram Donması

Papara hesabımı onaylamak için velim adına hesap açtım. Onun hesabını onaylarken hologram kısmında kimliği tuttuğum an yeşil bölüm yanıyor ve donuyor. Asla hareket etmiyor ve en baştan başlamam gerekiyor. Bu yüzden günlük hakkımı da doldurdum ne yapmam gerekiyor?

21 Aralık 2022

Papara Card Kimliğimi Okumuyor

Papara Rose card almam için hesabımı onaylamam gerekiyor fakat kimlik hologramımı hiçbir şekilde okumuyor sürekli sorun oluştu diyor her türlü denedim başka cihazdan da denedim olmuyor. Bu sorun için yardım istiyorum. Çözüm üretebilir misiniz lütfen.