Papara'da Kapattığım Hesabı Tekrar Açamıyorum

04 Şubat
Armin'in Teşekkür Mesajı
“Hesap tekrar kullanmaya açıldı teşekkür ederim”

Papara'da ben kapattığım hesabı tekrar açmak istiyorum ama 2 gündür e-mail atıyorum bana dönüş yapmıyorlar çağri merkezine aradım 10 dakika bekliyorum kimse cevap vermiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum eğer yardim edemiyorsunuz bu e-mail çağri merkezi ne için.

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 21 dk
Papara Logo
04 Şubat 17:51
Armin
04 Şubat 17:53

Hesap tekrar kullanmaya açıldı teşekkür ederim

Papara Kullanmadığım Hesabın Kapatılmasını İstiyorum

4 gün önce

Bugün Papara üzerinden mesaj geldi. Hiç kullanmadığım kartım dahil olmayan bir hesap için ücretlendirme yapılacağı bilgilendirmesi geldi. Hesaba girdiğimde geçici olarak kapatılmıştır diyor ben silinmesini istiyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum cevap verilmiyor. Kullanmadığım bir hesabın neyini bo...

Papara Kullanmadığım Hesabın Kapatılmasını İstiyorum

Papara Müşteri Hizmetleri Cevap Vermiyor

03 Aralık 2022

Papara hesabımı geri açmam için yazdığım emaile günlerdir cevap vermiyor müşteri hizmetler açmıyor cevap verin. Artık gerçekten acil ihtiyacım var ve kaç kere aradım müzik çalıyor sadece, emaile her gün bakıyorum yazmıyorsunuz. Sebebi nedir bunun Papara gibi bir şirket yapmamalı bunu.

Papara Hesabı Onaylanmıyor Hata Veriyor

29 Kasım 2022

Hesabımı onaylayamıyorum hep hata veriyor müşteri hizmetlerini arıyorum cevap veren yok mailden yazıyorum cevap yok bu nasıl bir şey! Bu nasıl bir mağdurluk... Lütfen artık ilgilenin. Paramı çekemiyorum sizin yüzünüzden işinizi düzgün yapın lütfen...

Papara Hesabı Onaylanmıyor Hata Veriyor

Banka Hesabıma Papara'dan Para Gönderdim Hesabıma Yansımadı Bankama!

27 Ekim 2022

Yatırım yaptığım halde normal banka hesabıma param aktarılmadı bunun sebebi nedir saat 01.28 yapmış olduğum işlem yansımadı ve saat şu an 02.06 normalde yaptığımda hesabıma aktarılıyordu. Müşter temsilcisine ulaşamıyorum arıyorum ama 20 dakika oldu hala cevap verilmedi üstelik!

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır