Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Papara'da Hesap Oluşturamıyorum

Alican
Alican 21 Eylül 2021 14:45

Kayıt olmadım. Papara hesabım yok ama hesap kayıtlıymış gibi gözüküyor telefon numaramı girince direkt şifre istiyor benden bende şifremi unuttum yapıp e postamı girince link falan gelmiyor kaç kere denedim kayıt olmak istiyorum yardımcı olur musunuz

Papara Logo
Papara21 Eylül 2021 15:04

Nuh
2 gün önce

Papara Hesap Onaylama İşlemi

Merhaba ben yeni Papara hesabı açtım fakat önceden de vardı bir hesabım ama onu kullanmıyorum tüm bilgilerini unuttum e postası gitti telefon numarası kapandı yeni numaramla hesap açtım fakat bilgiler doğru olmasına rağmen hesabımı onaylamıyor müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olamadılar

Papara Hesap Onaylama İşlemi
2 hafta önce

Papara Şifremi Unuttum Kod Gelmiyor

Papara hesabıma Giriş yapamıyorum. Şifre yanlış diyor kod gönderiyorum e-posta adresine gitti diyor gözükmüyorsa spam kutusuna bakın diyor baktım kod falan gelmemiş cep telefon numarama kod gelmiyor posta adresime Papara kayıtlıysa ondan olabilir. Cep telefon numara kod gelirse sorun düzeleceğine in...

Papara Şifremi Unuttum Kod Gelmiyor
2 hafta önce

Papara Hesap Kayıtlı Görünüyor

Kayıt olamadım. Papara hesabım yok ama hesap kayıtlıymış gibi gözüküyor telefon numaramı girince direkt şifre istiyor benden bende şifremi unuttum yapıp e postamı girince link falan gelmiyor kaç kere denedim kayıt olmak istiyorum yardımcı olun lütfen.

1 Yorum

Beyza