Papara Veli İzin Olmadığı İçin Hiçbir Şey Yapamıyorum

03 Nisan

Papara Lite kartım var. İçine para yatırıp marketlerde harcama yapabiliyorum fakat başka bir Papara carda yollayamıyorum veya ATM'den parayı geri çekemiyorum. Veli onayı gerektiğini söylüyor. Veli onay kısmına girdiğimde ise edu card lazım diyor. Velimin telefonuna da uygulamayı yükleyip öğrenci olarak kendimi eklemeyi denedim ama benim edu cardım yok bu yüzden ekleyemedim. Edu card kullanmak istemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 22 dk
Papara Logo
03 Nisan 21:46

Papara Black Kartıma Para Yüklenmiyor

17 Mart

Papara Black kart ile ATM'den para yatır seçeneğine tıkladıktan sonra bankanız onay vermiyor (Banka ya da BKM şu anda cevap veremiyor) deyip kartı geri verdi. Sadece aynı ATM'den denemedim hepsinde aynı hata ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Papara Kartım Sözleşmeli Olmuyor

13 Mart

Papara'dan aldığım Papara Black card im veli izinli olmasına rağmen onaylı hesaptan sözleşmeli hesaba geçmiyor. Ve Papara müşteri hizmetlerini aradım ama yardımcı olmadılar. Bu yüzden para yatırma ve para çekme konusunda ATM lerde sıkıntı yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

Papara Black Kartım Sözleşmeli Hesap Olmuyor

12 Mart

Papara'dan aldığım Papara Black card im veli izinli olmasına rağmen onaylı hesaptan sözleşmeli hesaba geçmiyor. Üstelik firmaya mail de attım cevap gelmedi Bu yüzden para yatırma ve para çekme konusunda ATM lerde sıkıntı yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

04 Mart

Papara kartım geldi onayladım ATM den para yatırdım geri çekemiyorum ATM para çekme kapalı diyor1449718339no kartı tanımlayınca otomatik sözleşmeli hesaba geçmedi mağdur durumdayım param mi çekemiyorum almond card desteğinizi bekliyorum lütfen yardım

Papara Bankanız Onay Vermiyor

04 Mart

Yaklaşık 1 gün süredir Papara'ya para yatırmayı denedim 6 farklı ATM'den bankanız onay vermiyor hatasıyla karşılaştım. Müşteri hizmetlerini aradığımda ilk telefon yüzüme kapandı ikinciyi aradığımda ise sorun olduğunu söylediler. Dün saat öğlen 12 den beri sorun olup sorunun ne olduğu ne zaman bitece...

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır