Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili

2 Destekçi

Murat
Murat 15 Aralık 2022 01:44
Papara Ve AGT Kurye'nin İlgisiz Ve Mağdur Edici Tavırları

Bundan birkaç ay önce Papara Black Card siparişi vermek istemiştim ama Visa logolu olmadığı için siparişimi iptal etmiştim. Aralıklarla tekrar tekrar sipariş edip denemeler yapsam da bir sonuca varamamıştım. 1 Kasım 2022'de Visa logolu kartımın siparişini sonunda verdim ve kartım basılıp 7 Kasım 2022'de kuryeye teslim edildi. Ben internet sitesi üzerinden gerekçelerimi belirtip hafta sonu veya salı ve cuma günlerinden birinde teslim edilmesini istediğimi belirterek ileri tarihli bir randevu oluşturmuştum. Oluşturduğum tarihten daha erken bir tarihte ve evde olmadığım yani açıklamada belirttiğim günler haricindeki bir günde kurye, teslimat için evime uğramadan önce beni aramış ama aramayı duymadığımdan açamadım ve kurye de tekrardan bir ziyaret yapılacağını sisteme kaydederek gitmiş. Bu durumu yabancı bir numaranın çağrı geçmişimde olduğunu görünce fark edip AGT Kurye ®'nin internet sitesine girdiğimde fark ettim. Uzunca bir süre bekledim ama kart hala teslim edilmeyince kuryenin bağlı olduğu şirketle iletişime geçme gereği duydum. Bugün 15 Aralık 2022 ve kartım hala bana ulaştırılmadı ve AGT Kurye ile gerek arama gerek WhatsApp ® ile defalarca iletişime geçtiğim halde kartımı bizzat teslim alabileceğim bir adres dahi iletilmedi. Hatta WhatsApp'tan cumartesi yazdığım halde doğru düzgün cevap almam pazarı buldu. Papara tarafındansa sadece kartım bana tahmini teslim tarihine kadar ulaştırılmadığı için kurye ile iletişime geçildiği geri dönüşü haricinde bir geri dönüş sağlanmadı. Bundan önceki kart başvurumda da aylarca kartımı teslim alamamıştım. Kartım için Papara ile iletişime geçtiğimde kartımın imha edildiğini, yenisini sipariş etmem gerektiğini öğrenmiştim. Yine aynı şeyin olmasını istemiyorum çünkü kartımın Mastercard ® değil Visa altyapısına kayıtlı olarak basılması için çok uzun süreler uğraştım. Papara'nın ve AGT Kurye'nin sadece benim değil birçok kişinin ısrarlı şikayetlerine rağmen bu ilgisiz ve sorumsuz tavrından oldukça sıkıldım ve bu tavrın bizlere Papara ve AGT Kurye'nin de yaptığı, bir noktada, saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Bir an önce tarafıma gerekli geri dönüşün sağlanmasını, kartın tesliminin bir an önce gerçekleşmesini ve bu mağduriyetlerden ötürü artık gerekli düzenlemelerin yapılmasını önemle arz eder, sorunumun devamı halinde iletişime geçtiğim halde çözüm ısrarla sunulmadığından ve alternatif yollar kapatıldığından elimden geldiğince konunun takipçisi olacağımı ve gerekli mercilere gerekli şikayetlerde bulunacağımı belirtmek isterim.

24 Aralık 2022 00:12
Ek

Papara'nın canlı destek hattını aradığım halde 21 dakika 20 saniye boyunca herhangi müşteri temsilcisine bağlanamadım. Üstelik blog.papara.com internet adresi üzerinden okuduğum bilgilerde canlı destek hattına 7/24 ulaşılabildiği yazılı ama aradığımda saat 23.38'di. Aradan yarım saati aşkın bir süre geçtikten sonra yine denemek istedim ve tahmin edilebileceği üzere yine ulaşamadım. Tam 10 dakika 15 saniye bekledikten sonra hiçbir müşteri temsilcisi cevap vermediği için aramayı sonlandırdım. Kısacası hiçbir denememde de çağrım yanıtlanmadı. Mağdur olduğum ve bundan bir süre önce Şikayetvar üzerinden şikayette bulunduğum sorun düzeltilmediği için iletişime geçmeye çalışmıştım ama şikayetimde de yakındığım ilgisizlik ve sorumsuzluk durumu hala devam ediyor.

Papara Logo
Papara15 Aralık 2022 02:03
Murat
Murat18 Aralık 2022 15:13
Papara Ve AGT Kurye'nin İlgisiz Ve Mağdur Edici Tavırları

Açıklamalardan birkaç gün sonra aldığım AGT Kurye yanıtı ekran görüntülerinde yer alıyor. Değil en kısa sürede kartı ulaştırmak, şikayetin hemen ardından kartın iadesini sağlamak için işe koyulmuşlar. İnanamıyorum size.

2 Destekçi

2 gün önce

Papara Kartım Elime Ulaşmadı

Papara kartım 08/03/2023 tarihinde tarafınıza teslim alınmış ve bugün ayın 25/03/2023 olmasına rağmen tarafıma ulaşan bir kart yok 17 aydır bir kargoyu nasıl teslim edemiyorsunuz? Mantıklı bir açıklaması var mı böyle bir saçmalık görmedim gereğinin yapılmasını arz ederim

2 hafta önce

Papara Kart Teslimatını Yapmayan AGT Kurye

Papara kartım 18.01.2023 tarihinde tarafınızdan teslim alınmış ve bugün ayın 10.04.2023 olmasına rağmen tarafıma ulaşan bir kart falan yok. 1 ay 22 gündür bir kargoyu nasıl teslim edemiyorsunuz? Mantıklı bir açıklaması var mı? Böyle bir saçmalık görmedim sanki yurt dışından geliyor.

19 Şubat
Esmanur'un Teşekkür Mesajı
  • 20 Şubat 20:10

“Teşekkürler sorunlarımız çözüldü. İnşallah bir daha yaşanmaz.”

Param Hesabıma Yatmadı Bu Hafta Papara İle Yaşadığım 2. Sorun!

18 Şubat saat 20.21 civarlarında babam kendi banka hesabından Papara hesabıma 350 TL gibi bir para gönderdi. Ama para maalesef hala hesabıma yatmadı. ...

14 Ocak

Burs İçin Papara Hesabı Açtılar

Burs için Papara hesabi açtırdılar kendi mailleriyle tüm bilgilerimi girdikten sonra şifre değişti ve tekrar hesaba erişemiyorum bilgilerimle işlem yapılmasını engellemek için hesabın kapatılmasını istiyorum. 14/01/2022 tarihinde burs adı altında genç yatırım vakfı tarafından WhatsApp ® ® ® üzerinde...

07 Ocak

Papara Card Elime Ulaşmadı

Papara Gray card elime ulaşmadı. Kargo Firması teslim edildiğini belirtmiş ama ne komşumuza ne de bizim kapımıza gelen olmadı. Açıkçası şaşırdım biraz. İş arkadaşına teslim edildiği belirtilmiş, ne alaka. Kartı aktive edemiyorum elime ulaşmadığı için yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.