Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Papara Üzerinden   Sosyal Yardım Başvuru Yanıltması

Kadriye
Kadriye 05 Şubat 12:49

Sosyal yardıma başvuru yaptım başvurdum yanıltıcılarmış onların mail ve telefon numaramı istediler ve adıma hesap açıldı Papara hesabımın kapanmasını istiyorum.

Ben bu hesabı tamamen kapatmak istiyorum. 04.02.2023'den sonra yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Hesabın acilen kapatılmasını istiyorum.

Papara Logo
Papara05 Şubat 13:11

12 saat önce

Papara Cashback Gelmiyor (Spotify)

Merhaba, bugün saat 17:20 civarında Manisa'da bir Akbank ATM'den 30 TL yükleme yaptım. Spotify Premium ödemesi için yaptığım bu işlemde, daha önceki seferlerde olduğu gibi Papara para iadesinde bulunmadı. Sanırsam para Google tarafından çekildiği için, normalde böyle olmazdı. Hep Spotify'ın kendisin...

25 Ocak

Papara Hesabım Çalındı

Papara hesabım çalındı. Aylardır belgelerimi gönderiyorum ama hesabıma ulaşamıyorum. 1 yıl olacak hiçbir yetkili de ilgilenmedi. Hesabımdaki telefon numarası, e-posta değişti ve ben kimlik onaylı hesabıma giremiyorum. Bu konuda çok acil yardıma ihtiyacım var.

19 Ocak

Papara Onaylı Hesabım Çalındı

Leo
15 Aralık 2022

Papara Giriş Yapamıyorum

Papara hesabıma hiçbir türlü giriş yapamıyorum sebebi eski telefon numaram ben telefon numaramı değiştirmek istiyorum hiçbir şekilde giriş sağlayamıyorum. Papara mail ile yazdım yine cevap vermediler bu sorunu direk çözülmesini istiyorum acil. Artık bir çözüm bul Papara.

26 Kasım 2022

Papara Şifremi Unuttum Ve Telefon Numaramı Değiştirdim Giremiyorum

Papara'da hesabımın şifresini unuttum ve telefon numaramı değiştirdim ama e postaya şifremi unuttum bağlantısı gelmiyor sadece telefona geliyor bende hesabımın telefon numarasını değiştirmek istiyorum yardim ederseniz sevinirim Papara acil yardım ederseniz sevinirim