Papara Uygulamasına Giriş Yapamıyorum

17 Mayıs

Giriş yaptığımda "hata - vazgeçildi" diye bir hata alıyorum. Bu sorunun acilen çözülmesini istiyorum. İnsanların acil ihtiyaçları olabilir, birine para göndermesi veya para istemesi gerekebilir. Lütfen gereğini yapın.

Papara Uygulamasına Giriş Yapamıyorum
Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 12 dk 7 sn
Papara Logo
17 Mayıs 02:12

Papara Canlılık Kontrolü Sorunu

19 Temmuz

Az önce Papara hesabı açtım, arkadaşım para gönderdi. Hesabı onaylamaya geldim, her şey oluyor ama canlılık kontrolünde sürekli hata veriyor. Kimlik fotoğrafımda çok küçüktüm, ondan eşleşmiyor diye düşünüyorum. Böyle bir firmanın insanları bu kadar uğraştırması ne kadar doğru ve param hesapta kaldı.

Papara Para Gönderemiyorum Yardım

30 Haziran

Papara'dan arkadaşıma para gönderemiyorum. Göndermeye çalıştığımda 'hesap güvenliği için bu işlemi geçici süreliğine yapamazsınız' hatasını alıyorum geçen haftadan beri. En son Papara'ıma kayıtlı mail adresimi değiştirmiştim, ama gerekli onaylamaları da yapmıştım. Bu sorunun en kısa sürede düzeltilm...

Papara Para Gönderemiyorum Yardım

Papara Vakıf Tarafından Bilgilerim Alındı

06 Haziran

Yardım vakfı olarak para gönderiyoruz dediler. Papara uygulamasını indirttiler telefonuma, yanıltıcılarmış. Onların mail ve telefon numarasıyla açıldı. Benim kimlik bilgilerimle devam ettik. Ama sistem hata verdiği için yarın yapalım dediler. Buradaki şikayetleri okuyunca yanıltıcı olduklarını anla...

Papara Kartım Tanımlanmıyor Hata Veriyor

03 Mayıs

Papara hesabı açıp onaylı hesaba geçtim daha sonrasında Black cardımı sipariş ettim. Kartımı aktifleştirdim ve kartı tanımlanıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Para göndermek istediğimde başka bir banka hesabından Papara hesabıma 100 TL atmam isteniyor

Papara Kartımı Aktive Etmeme Rağmen Tanımlayamıyorum

12 Nisan

Papara rose kart aldım fakat aktive etmeme rağmen tanımlama yapamıyorum. Yaptığımdaysa hata veriyor biri bana para gönderebiliyor, yani alabiliyorum ama ben gönderemiyorum. Bunun sebebi nedir? Sorunumun çözülmesini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır