03 Ekim
Esila'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ama keşke cashbackimi almasaydınız”

Trendyol ürünümün ödemesini kartımın reddedildiğini söyleyerek kabul etmedi ve ödeme sayfasından çıktı siparişim iptal olmamıştı sadece onaylanmadığı için satın alma ekranına geri yönlendirdi. Tekrar denedim bu sefer kabul etti ve ürünü aldım ama Papara kartımdan 2 defa para çekildi

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 sa 20 dk
03 Ekim 20:05

Bu şikayeti yayınladıktan yaklaşık 10 dakika sonra param hesabıma yattı, teşekkürler Papara ama keşke cashbackimi almasaydınız

03 Ekim 20:06

Teşekkürler ama keşke cashbackimi almasaydınız

Papara Logo
03 Ekim 20:47

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçemiyorum

Hamza
2 hafta önce

Öncelikle ben hesabı açtığımda onaylı hale getirmiştim. Sonrasında kartı aktive ettim ve hesap sözleşmeliye geçmedi. Bir hafta önce tekrar bir sipariş verdim. Siparişim bugün elime ulaştı. Kartı aktive etmeme rağmen hesabım sözleşmeli hale geçmedi.

Papara Kimlik Hologram Onaylaması

Bülent
11 Ekim

Allah aşkına artık şu kimlik onaylamadaki hologram mevzusunu düzeltin sinir krizi geçirmek üzereyim milyon kez denedim hala olmuyor hala olmuyor ne derse aynısını tekrar tekrar uyguladım. Kendi kartım için yaparken bilmem kaç milyon deneme sonra yaptım ablamın kartını almaya çalışıyorum 2 haftadır u...

Papara Veli Bilgilerini Değiştirmek İstiyorum

Rabia
27 Eylül

2128670275 numaralı Papara hesabımdan kart çıkarmak için yanlışlıkla annemin telefon numarasını yazıp babamın t. C. Kimlik numarasını yazmışım bu sebeple kabul edilmedi. Ama ben değiştiremediğim için veli onayı alamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

2 Yorum

Emine

Lütfen nasıl yapıldığı konusunda bana da yardımcı olu musunuz hatalı bir alışveriş yapılmış ve iptal edilip iade edilmesini istiyorum lütfen

Emine

Dun saat 3 gibi A101 logolu bu sayfadan bir laptop alimi yapılmış ve Papara şirketi tarafından ödeme alınmış hatalı bir işlem iptal edilip iade edilmesini istiyorum lütfen...

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı