Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Papara Trendyol Da Geçerli 150 TL Çalışmıyor

Adem
Adem 04 Şubat 11:46

Papara yaptığım harcamalar için Trendyol ®'da geçerli 150 lira hediye kartı verdi fakat ne zaman kullanmaya çalışsam kartınız sanal pos işlemlerine kapalıdır bankanızla iletişime geçin diyor müşteri hizmetlerini aradığımda kart Starbucks ® da geçerli diyor, ama sart sanal. Nasıl kullanılırım anlamadım

Papara Logo
Papara04 Şubat 12:30

25 Kasım 2022

Papara Kartınız Sanal Pos İşlemlerine Kapalıdır

Papara Black kartım uzun bir süre önce elime ulaşmadan hesabım geçici olarak askıya alınmıştı, şimdi girebiliyorum kartımı da ekledim. Fakat Trendyol ®'dan bir ürün alırken "Kartınız sanal pos işlemlerine kapalıdır. Bankanızla iletişime geçin" diye bir hata verdi. Bunun çözülmesini istiyorum

01 Eylül 2022

Papara Black Card İşlem Sorunu

Kartımda para olmasına rağmen ne sanalda ne de pos cihazıyla işlem yapılmıyor. Uygulamada tüm kullanım ayarları açık. Bir hafta önce işlem yapılabiliyordu fakat bir şey değişmemesine rağmen artık yapılmıyor. İşlem yapmaya çalışınca sitede "Kartınız Sanal Pos işlemlerine kapalıdır. " uyarısı geliyor.

25 Şubat

Papara Sanal Pos İşlemleri Red Ediliyor

Papara kartımda para olmasına rağmen ve internet harcamaları açık olmasına rağmen kartınızın sanal pos işlemleri kapalıdır diyor ve bir türlü müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum giriş şifremi yazdıktan sonra telefon kendiliğinden kapanıyor gereğini yapın lütfen

18 Şubat

Papara Alışveriş Yapamıyorum Sanal Pos Açık Olmasına Rağmen

12 Şubat

Papara Sanal Pos İşlemlerine Kapalı Hatası

Trendyol üzerinden yapmaya çalıştığım bakiye yükleme işleminde Papara kartımın internet alışverişlerine açık olmasına rağmen, kartınız sanal pos işlemlerine kapalıdır uyarısı alıyorum. Sanal olmayan pos alışverişlerinde aynı sorun oluyor. Ayrıca müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Gereğinin yapılm...