Papara Telefon Numarası Silme

Papara telefon numaram kayıtlı gözüküyor ve hiç Papara kullanmadım veya kayıt olmadım. Papara kayıt olmak için hesap açmaya çalışırken telefon numaramın kayıtlı olduğunu gördüm ve daha önce hiç kayıt olmadım ve numaramın kullanılmasını istemedim ne yapacağımı bilmiyorum.
Papara hesabımın şifresini unuttum ve e posta göndermesi için telefon numaramı girdim daha sonra e posta ile bağlantı gönderdik diyor fakat böyle bir bağlantı yok ne yapmam gerek Papara bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. Günlerdir uğraşıyorum bu soruna biri el atsın.
28.03.2023'ten sonra yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Papara hesabı açtılar adıma Hesabın acilen kapatılmasını istiyorum. Sosyal yardım vakfi denilen bir vakıf'a başvurdum onların mail ve telefon numarası ile açıldı, benim kimlik bilgilerimle devam ettik. Ben bu hesabı tamamen kapatmak istiyor...
Papara uygulamasını indirip numaramı giriş yapmak istediğimde benden şifre istiyor. Daha önce hiç kullanmamama rağmen telefon numaram kullanılıyor. Şifremi unuttum dediğim de ise e-posta adresi istiyor. Fakat böyle bir üyeliğim yok benim numaramın üyeliğinin sonlandırmak istiyorum teşekkürler.
Sayın Papara 'ya Papara kartı aldım fakat tanımlama yaparken kullanıma açık ama aktif hale getirilmeye uygun değildir diyor. Nasıl yapabilirim acaba?. Para gönderemiyorum. Ama herhangi bir harcama yapabiliyorum. Telefon numaram 0507*****42 gereğinin yapılmasını arz ederim.
İyi günler kolay gelsin ® ben Papara hesabından telefon numarasını silmek istiyorum yani o hesapta ki telefon numarası sistemde kayıtlı diyor ben bu numarayı silmek istiyorum lütfen yardım edin 2 tane hesabım var birtane hesapta başka numara vat lütfen yardımcı olun