Papara Telefon Numaram Başka Hesaba Kayıtlı

Müşteri hizmetlerindekiler çok yardımcı oldu teşekkürler
Müşteri hizmetlerindekiler çok yardımcı oldu teşekkürler
Adım ramazan ş**. Bundan yaklaşık 1-2 sene önce Papara üzerinden bir hesap oluşturmuştum. Hesaba hiçbir kimlik bilgimi kaydetmemiştim ve Papara kart'ta sipariş etmemiştim. Papara hesabımda kayıtlı olan telefon numarası 0536 200 ** numarasıdır. Papara hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda şifremi unut...
Hesabıma giremiyorum şifremi unuttum ve telefon numaram kulanım dışı bu durumda ne yapabilirim içinde param var bana yardımcı olabilir misiniz hesabıma giremiyorum bana yeni şifre lazım hesabıma nasıl gireceğim acaba eski telefon numaram kullanım dışı şu anda
Papara isimli uygulamaya giriş yapmak istediğimde bir başkasının benim telefon numaramla kayıt olduğunu görüyorum. Şifremi unuttum seçeneği ile kendisine ait E-posta adresine mail gönderdiğimde ise cevap alamıyorum lütfen telefon numaramla açılan hesap kapatılsın.
Papara uygulamasını indirip numaramı giriş yapmak istediğimde benden şifre istedi. Daha önce hiç kullanmamama rağmen telefon numaram kullanılıyor. Şifremi unuttum dediğim de ise e-posta adresi istiyor. Fakat böyle bir üyeliğim yok benim numaramın üyeliğinin sonlandırmak istiyorum teşekkürler.
Papara uygulamasını indirip numaramı giriş yapmak istediğimde benden şifre istedi. Daha önce hiç kullanmamama rağmen telefon numaram kullanılıyor. Şifremi unuttum dediğim de ise e-posta adresi istiyor. Fakat böyle bir üyeliğim yok. Daha önce Papara kullanmadım üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum....
Papara telefon numaram başka bir hesaba kayıtlı ben kayıt olmadığım halde telefon numaram başka bir hesaba kayıtlı olarak görünüyor şifremi unuttum yapınca ise ne mailime kod geliyor ne de telefon numara kod geliyor ne de başka bir şey inşallah herhangi bir sorun olmadan sorunun düzeltilir.
Papara hesabım olmadığı halde telefon numaram başka bir hesaba kayıtlı olarak görünüyor. Şifre sıfırlama yaptığımda ise maile kod gidiyor ama giden kod benim mailime gelmiyor. Papara benden hat mobil sorgulama dosyası istedi onlara gönderim ne cevap var ne başka bir şey müşteri hizmetlerini aradığımda ise kimseyle konuşamıyorum telefonları açmıyorlar